„Cuibușor” de nebunii în Parlament cu aleși și prostituate. Au apărut imaginile

„Cuibușor” de nebunii în Parlament cu aleși și prostituate. Au apărut imaginile
Un adevărat scandal a explodat după apariţia în spaţiul public a unor înregistrări video cu angajaţi ai guvernului în timpul unor acte sexuale care au avut loc chiar în Parlament.  

Bănuieli erau mai de mult, dar acum au apărut imaginile care prezintă un adevărat „cuibușor” de nebunii în Parlament cu aleși și prostituate. Totul se întâmpla într-o sală de rugăciune.

Înregistrările video şi fotografiile ar fi fost distribuite pe un grup de discuţii între angajaţi ai guvernului conservator din Australia, relatează AFP. Ulterior, acestea au fost făcute publice de un avertizor de integritate. Imaginile au fost arătate luni seară de cotidianul The Australian şi de postul de televiziune Channel 10.

„Cuibușor” de nebunii în Parlament

Premierul australian Scott Morrison a spus că astfel de comportamente sunt „scandaloase”. El a mai avut de gestionat și alte fapte similare. Între acestea, o angajată şi-a acuzat un fost coleg de viol.

Noile imagini care au fost date publicității în prime-time în media din Australia au declanşat un real scandal. De asemenea, au generat  manifestaţii în toată ţara.

Avertizorul de integritate a declarat în media că angajaţi ai guvernului şi deputaţi au avut deseori relaţii sexuale într-o sală de rugăciune din Parlament. Acesta a mai spus și că în clădire au fost aduse prostituate „pentru plăcerea unor deputaţi ai coaliţiei”. Avertizorul a explicat că unii angajaţi schimbau fotografii cu caracter pornografic cu ei înşişi. Oficialul susține că el însuşi a primit atât de multe astfel de fotografii încât a devenit „imun”.

„O cultură a bărbaţilor”

Avertizorul de integritate susține că este vorba de „o cultură a bărbaţilor care consideră că pot face orice doresc ei”. Deşi, din punct de vedere legal, nu s-a comis vreo infracțiune astfel, avertizorul susține că parlamentarii „moral, sunt compromişi”. În acest context oficialii guvernului australian a luat primele măsuri. Un consilier a fost deja demis, iar guvernul a promis că vor urma şi alte concedieri.

Ministrul pentru Femei, Marise Payne, care este şi Ministru de Externe, a declarat în media că aceste dezvăluiri sunt „mai mult decât consternante”.  De asemenea, Payne  susține că astfel de fapte întăresc nevoia anchetei care a fost dispusă de guvern asupra culturii muncii în Parlament.

Sursa foto: Instagram

Telly Savalas, celebru cu Kojak. Era detectivul preferat a lui Nicolae Ceaușescu