Cuibușorul de nebunii al pedofilului Epstein este de vânzare. Bill Clinton a fost acolo

Cuibușorul de nebunii al pedofilului Epstein este de vânzare. Bill Clinton a fost acolo
Cine ar dori-o?  Ferma „Zorro” din New Mexico a pedofilului Jeffrey Epstein este încă pe piață la șase luni după ce a fost listată pentru prima dată.

Nimeni nu s-a grăbit să cumpere proprietatea de 40 de km pătrați din New Mexico, unde Jeffrey Epstein ar fi traficat mai multe femei și fete, este încă pe piață. Prețul cerut este de 27,5 milioane de dolari. Ferma Zorro, situată la aproximativ 55 de km de Sante Fe, a fost scoasă la vânzare în iulie de către grupul Neil Lyon la Sotheby’s.

Jumătate de an mai târziu nimeni nu se grăbește să cumpere proprietatea, mai ales că au apărut informații că Epstein  ar fi folosit proprietatea ca „loc de joacă” pentru oaspeții săi VIP cu fete minore traficate. Un antreprenor anonim a susținut anterior că Epstein l-a distrat pe Bill Clinton în fermă cu ani în urmă.

Un fost procuror general implicat în tranzacție

Proprietatea are o casă de 30.000 de metri pătrați. Include o alee cu iarbă, care are 4.400 de metri lungime, pentru un acces ușor în și în afara zonei izolate.  De asemenea, sunt disponibile un hangar și heliport, iar pista de aterizare ar putea fi extinsă.

Epstein a cumpărat proprietatea din New Mexico în 1993. Dar a închiriat și terenuri din apropiere, de la Gary King, procurorul general al New Mexico la acea vreme. În urma acuzațiilor împotriva lui Epstein, care au reapărut în 2019 cu privire la abuzul său asupra fetelor minore, acesta a încetat înțelegerea cu el.

Casa principală pe trei nivele a fost proiectată de Alberto Pinto. Aceasta include o sală de sport, o piscină interioară mare, o bibliotecă și o cameră de zi, potrivit Sotheby’s. Pe ferestrele conacului se pot vedea Munții Sangre de Cristo, Cerro Pelon și Bazinul Galisteo. Există, de asemenea, un mic sat în cadrul fermei – „Ranch Central” – care constă din case mici, studiouri și garaje, notează Daily Mail.

Alte facilități includ o seră, o casă de pompieri, un hambar care poate fi folosit pentru echipamente grele. Mai e un garaj încălzit cu șapte locuri, o cabană, o cabană din busteni, o iurtă și o pensiune suplimentară. Există, de asemenea, facilități de echitație, care includ un grajd cu opt boxe, o arenă pentru activități ecvestre.

Ce își amintește un antreprenor care a lucrat la fermă

Epstein a folosit ferma „Zorro” ca „loc de joacă” pentru oaspeții săi VIP, pe care îi aducea la moșia retrasă de câteva ori pe an, distrându-și anturajul de 30 de persoane cu activități ilegale la care participau fete minore, racolate de el și iubita sa, Ghislaine Maxwell.

Un antreprenor anonim, care a lucrat la fermă până în 2006, a dezvăluit într-un interviu cu proprietarul postului de radio Albuquerque, Eddy Aragon, că era doar o fermă normală, cu puțin personal și puțină securitate – până când Epstein și prietenii lui ajungeau în oraș, de obicei de două ori pe an. El susține, de asemenea, că știe despre o fotografie realizată acolo, în care apare Bill Clinton.

„Este o casă uriașă, când te apropii de ea, arată ca un hotel de stațiune, sus pe deal. Abia o poți vedea din oraș de jos, și acolo sus este un drum lung și lânga el are un aeroport mic. Un cuplu din Noua Zeelandă, soț și soție, se ocupa de conducerea fermei.  Ei locuiau în față, nu la fermă.  Nimeni nu locuia în casa lui Epstein în afară de Jeffrey și anturajul lui. Aducea mai mult personal când avea anturajul său. Venea de câteva ori pe an, cu un anturaj de aproximativ 30 de oameni.

Ei petreceau acolo, scoteau toate „jucăriile”, mașinile cu roți mari, tot felul de chestii. Văzusem lucruri în casă, pe computere. Ceea ce m-a făcut să evaluez dacă ar trebui să lucrez pentru el sau nu. Erau numeroase fotografii în rame, în biblioteca lui, în biroul lui, pe pereți, cu tinere minore topless și cu el și alți oameni puternici.

Erau celebrități, oameni din divertisment, oameni politici, Bill Clinton. Nu s-a sfiit să le aibă în casă… Am văzut o poză cu el și Bill Clinton fumând trabucuri pe șezlongurile de la piscină cu fete minore topless în jurul lui. În casă erau lămpi ciudate și sculpturi de natură sexuală”, a mărturisit acesta în timpul interviului citat acum de Daily Mail.

Petreceri în pielea goală

Întrebat despre zona uriașă de duș din dormitorul principal, antreprenorul anonim a răspuns: „A fost o petrecere la duș, toată lumea a intrat. Este un duș mare.  Este uimitor.”

Despre securitate, el dezvăluie: „Au fost făcute o mulțime de fotografii, erau peste tot.  Am observat că în dulapuri erau sisteme de distribuție video. Inițial am presupus că sunt pentru divertisment, dar acum nu sunt atât de sigur.  Ar putea să fi fost camere ascunse în unele încăperi, genul ăsta de lucruri”. De asemenea, el susține că proprietatea se numește „Zorro Ranch” în onoarea cunoscutului justițiar.

Amintim că aici, la ferma lui Epstein, Virginia Roberts a spus că a fost adusă ca sclavă sexuală minoră, prezentând fotografii cu ea pe proprietate, făcute când avea aproximativ 17 ani. Pe lângă Virginia Roberts, o altă acuzatoare a lui Epstein, Maria Farmer, a spus că el și asistenta sa de atunci, Ghislaine Maxwell, au abuzat-o pe sora ei minoră la ferma Zorro.

Sursa foto: Daily Mail, SNVS