Procesul Rețeaua Epstein. Majordomul miliardarului a spus tot în instanță. Ce a găsit în casa lui e înfiorător

Procesul Rețeaua Epstein. Majordomul miliardarului a spus tot în instanță. Ce a găsit în casa lui e înfiorător
Majordomul lui Epstein este un alt personaj cheie care a fost citat, ca martor, în procesul lui Ghislaine Maxwell, fosta iubită și apoi angajată a miliardarului pedofil. Acesta a adus în fața juraților detalii cutremurătoare.

Majordomul miliardarului a spus în instanță că a găsit „dildouri mari și vibratoare” după ședințele de masaj de care beneficia Epstein, și, de asemenea „benzi desenate pornografice și un costum de piele neagră” în baia lui Ghislaine Maxwell. Fostul majordom al lui Jeffrey Epstein a mărturisit că a găsit un „dildo mare” și vibratoare în timp ce făcea curățenie după masajele care îi erau realizate de minore și de alte tinere defunctului plin de bani.

Juan Alessi, 72 de ani, a depus mărturie joi, în ziua a patra a procesului Rețeaua Epstein, în care Ghislaine Maxwell e acuzată de trafic de carne vie și proxenetism. Interogat de procurorul Maurene Comey, Alessi a spus că a fost lucrător de întreținere și administrator al conacului lui Epstein din Palm Beach, între 1990 și decembrie 2002. Întrebat dacă a văzut femei lângă piscină la casa din Palm Beach a lui Epstein, majordomul a răspuns  că da, „de sute de ori”, adăugând că femeile erau topless în 75% – 80% din timp.

„Surprizele” găsite după masajele lui Epstein

Alessi a spus că o parte din munca lui era să facă curățenie după masajele lui Epstein – despre care a spus că Maxwell le programa de trei ori pe zi, și care de obicei aveau loc în baia lui.

Întrebat de procuror dacă a găsit vreodată ceva „neașteptat” după masaje, Alessi a spus că a găsit un „dildo mare”, descriindu-l drept „penisul unui bărbat uriaș cu două capete”. Alessi nu a clarificat dacă este vorba despre jucăria sexuală numită „Torpilă geamănă” la care se referă procurorii în dosarele preliminare. Alessi a spus că și-a pus mănuși și „l-a clătit” și apoi  a pus vibratorul „în dulapul doamnei Maxwell în baia (ei)”,  într-un coșuleț de răchită.

El a spus că de alte trei sau patru ori a găsit alte două jucării sexuale: una care arăta „ca o pernă” și alta care arăta ca un „braț” care avea o parte din cauciuc care vibra la capăt. Alessi a mai spus că rolul său era să se asigure că proprietatea arată ca un „hotel de cinci stele” de fiecare dată când sosește Epstein. Majordomul a mărturisit că i s-a dat o listă de verificare lungă cu sarcinile pe care Maxwell și Epstein l-au pus să le îndeplinească, pe care le-a numit „foarte degradante” și a fost suficientă muncă cât pentru zece bărbați.

„Manualul de uz casnic” al majordomului

Majordomul avea reguli stricte ca să își îndeplinească sarcinile. „Manualul de uz casnic” îi spunea: „Încercați să anticipați nevoile domnului Epstein, ale doamnei Maxwell și ale oaspeților lor”;  „Nu discutați problemele personale cu oaspeții”;  „ZÂMBET!”;  „NU dezvălui niciodată nimănui activitățile sau locul unde se află domnul Epstein sau doamna Maxwell”. Iar finalul avea o concluzie clară: „Nu vezi nimic. Nu spune nimic”.  Întrebat de Comey ce a înțeles că înseamnă asta, Alessi a răspuns: „Trebuia să fiu orb, surd, să nu spun nimic”. „Să nu dezvălui niciodată „locația sau activitățile” lui Maxwell și Epstein”, a mai adăugat el.

Lista de îndatoriri îi cerea să se asigure și că o armă era plasată într-un sertar al unei noptiere, obloanele erau închise și că ochelarii de citit, măștile pentru ochi și „Bonetele mari și mici Jeffrey Epstein” erau pe ambele noptiere. Celelalte sarcini ale lui Alessi erau să facă micul dejun la ora 5 dimineața și să facă baie câinelui lui Maxwell – un Yorkshire Terrier pe nume Max.

„Trebuia să vorbesc cu domnul Epstein doar când acesta pune întrebări. Ea a spus că lui Jeffrey nu-i place să fie privit în ochi. Nu ar trebui să te uiți niciodată la ochii lui.  Privește o altă parte a camerei și răspunde-i”, a mai adăugat majordomul cu privire la instrucțiunile pe care le-a mai primit de la Maxwell.

Majordom despre Ghislaine Maxwell: „Mi-a spus că va fi doamna casei”

Procurorul Comey l-a întrebat pe Alessi despre despre relația dintre Maxwell și Epstein. El a răspuns că Maxwell era „iubita” lui Epstein. Alessi a spus că a întâlnit-o pentru prima dată pe Maxwell în 1991. „Din ziua în care a venit în casă, a preluat imediat conducerea.  Mi-a spus că va fi doamna casei.  De asemenea, mi-a spus că se ocupă de celelalte proprietăți (ale lui Epstein)”, a spus majordomul. Potrivit lui Alessi, Maxwell a fost cu Epstein în vizitele sale pe proprietate în „95 la sută din cazuri”.

Într-o altă declarație, luată de poliția din Palm Beach în 2005, Alessi a recunoscut că a spălat vibratoare și un penis lung de cauciuc după ce o tânără l-a vizitat pe Epstein pentru un masaj. Alessi și-a mai amintit de două fete în timpul jobului său pentru Epstein, care păreau a fi minore. I s-a arătat o fotografie a primului acuzator din proces, cunoscută sub numele de Jane, și a confirmat că este ea. A doua a fost Virginia Roberts, femeia care susține că Epstein i-a împrumutat-o ​​prințului Andrew pentru sex când avea 17 ani.

Majordomul le-a identificat pe două din victimele minore ale lui Epstein și Maxwell

Alessi a spus că „Jane” i-a fost „prezentată de doamna Maxwell” la casa din Palm Beach și a estimat că avea în jur de 14 sau 15 ani la acea vreme. Legat de Virginia Roberts, Alessi a spus că și-o amintește dintr-o călătorie la clubul Mar-a-Lago al lui Donald Trump cu Maxwell. În acea zi au vizitat toate spa-urile de lux din zonă, când Maxwell i-a spus brusc lui Alessi, care conducea, să oprească.

„Am oprit mașina și ea a deschis ușa și s-a îndreptat către această fată care cobora pe rampă.  Părea tânără.  Avea părul blond și purta o uniformă albă ca o asistentă”. Roberts a spus că lucra în vestiarul de la Mar-a-Lago în acel moment. În aceeași zi a revăzut-o pe tânără la reședința din Palm Beach. Majordomul a povestit că după aceea a văzut-o pe Roberts „foarte des” la casa lui Epstein și a estimat că avea „probabil 14 sau 15 ani”.

Uneori, Roberts venea cu iubitul ei, dar Maxwell îi spunea să aștepte în mașină. Alessi a spus că și-a amintit că i-a condus pe Maxwell, Epstein și Roberts la avionul lui Epstein și i-a văzut urcând împreună, de asemenea, și cu „Jane”. Întrebat despre masajele lui Epstein, Alessi a spus: „La început a primit aproximativ unul pe zi.  La sfârșitul angajării mele avea parte de trei masaje pe zi”.

Sursa foto: Instagram, Daily Mail