Culiță Sterp de la Survivor va avea un băiat. Cine a aflat primul vestea

Culiță Sterp se pregătește să devină tătic. Mama Geta a discutat despre sexul bebelușului și este extraordinar de fericită pentru că va deveni bunică.

Culiță Sterp de la Survivor va avea un băiat. Culiță Sterp a trăit momente pline de emoție la Survivor în această săptămână. Pentru că echipa Faimoșilor a câștigat jocul de comunicare, fiecare membru a primit fotografii de acasă.

Culiță Sterp a aflat la Survivor ce sex are bebelușul lui

Echipa Faimoșilor a primit imagini de acasă, de la cei dragi. Culiță Sterp s-a emoționat teribil atunci când a văzut ce fotografii a primit. Daniela Iliescu, iubita lui, i-a trimis un colaj cu poze în care i se poate vedea burtica de gravidă. De asemenea, i-a trimis și o poză în care este ecografia bebelușului pe care îl așteaptă. 

Cu această ocazie, Daniela Iliescu și-a anunțat iubitul că va fi tată de băiat. Mama Geta a vorbit în premieră despre cum a aflat minunata veste. Se pare că Daniela va aduce pe lume un băiețel. Veste pe care a primit-o la Survivor România l-a emoționat până la lacrimi pe Culiță. El a mărturisit că pe fiul său și al Danielei îl va chema Mihai.

„Deci n-o mai cheamă Jacqueline, ci Mihai! Zic, bă, dacă e o farsă, bă dacă, dar nu e întâi aprilie, mai este până la întâi aprilie…nu-mi vine să cred. 

Când am văzut poza, prima dată am zis să mă pregătesc să mă emoționez că zic acum dacă este poză, sigur o să văd o poză emoționantă și când am văzut că este băiat a dat-o din plâns în fericire, am plâns de fericire”,  a spus Culiță entuziasmat.

Mama Geta a intuit sexul copilului

Culiță Sterp de la Survivor va avea un băiat. Mama Geta a făcut primele declarații despre veste că Daniela Iliescu și Culiță vor fi părinți de băiat. Aceasta a intrat în direct la Teo Show, unde a povestit că înainte cu câteva zile până să afle Faimosul minunata veste, Daniela a fost în vizită pe la ea. Mama Geta s-a uitat la Daniela Iliescu și i-a spus că va avea băiat fără să știe sexul copilului.

„Mă credeți că a venit Daniela cam înainte cu 2-3 seri, ne-am mai uitat la emisiune. A venit la noi și i-am spus: tu fată după fața ta se vede clar că tu nu faci fată. Tu băiat o să ai, se vede așa după fața ta. Și ea zice: da de unde ști? A rămas foarte surpinsă. Voiam să îmi spună că a fost la ecograf la Cluj…i-a spus că are băiat”, a declarat mama Geta.

Mască cu aspirină și ulei de măsline. Ajută la imperfecțiunile tenului