Culiță Sterp nu a fost arestat. Ca o premoniție, a lăsat un mesaj ciudat pe rețelele de socializare înainte de accident

Culiță Sterp nu a fost arestat. Ca o premoniție, a lăsat un mesaj ciudat pe rețelele de socializare înainte de accident
Necazurile se țin scai de Culiță Sterp. După ce i s-a furat seiful cu bani, artistul are acum probleme mari, după ce a fost implicat într-un accident grav de circulație. Și totuși, după agonie a venit extazul!

Up Date

Culiță Sterp trece prin momente grele în urma accidentului în care a fost implicat noaptea trecută. Ce s-a întâmplat în acestă după-amiază cu vedete a adus bucurie în familia artistului.

Judecătorul din Cluj a decis ca manelistul să fie cercetat în libertate. Avocatul manelistului și-a făcut bine treaba și a reușit să convingă instanța. Culiţă Sterp a fost pus sub control judiciar după ce a condus beat, a făcut accident şi a fugit de Poliţie.

Procesul va continua însă și cu siguranță se va termina cu o condamnare pentru inculpat, fie chiar și cu supendare.

Culiță Sterp a lăsat un mesaj ciudat pe rețelele de socializare înainte de accident. Să fi avut o premoniție? Ce spune familia

Unul dintre cei mai iubiți cântăreți ai momentului, Culiță Sterp a avut un accident rutier în jurul orei două noaptea. Potrivit informațiilor transmise de reprezentanții IPJ Cluj, nenorocirea a avut loc la intersecția străzii Eroilor cu Piața Avram Iancu, în municipiul Cluj, miercuri noaptea. Artistul, care era la volanul unui Mercedes, a lovit un Logan, al cărui șofer a avut nevoie de îngrijiri medicale și a ajuns la spital. Sursele spun că artistul ar fi fugit de la locul accidentului.

Acuzații grave din partea fanilor

Cu puțin timp înainte de a se produce nenorocirea, Culiță a pus pe rețelele de socializare un mesaj… dubios. Cuvintele sale au descris cum trece de la extaz la agonie. Să fie avut acesta o premoniție? La început, fanii sărit cu felicitările pentru colaborarea cu mama sa, apoi au început să arunce cu noroi în el, din cauza accidentului comis. Mai ales pentru faptul că acesta, din ceea ce spun sursele, a fost băut.

Ce spune familia artistului

Nici vedeta, nici familia acestuia nu vor să facă nici un fel de declarații. Singura care a rupt tăcerea a fost Ileana Sterp a precizat, care a spus că tânărul este bine dar s-a rezumat doar la aceste cuvinte. Ea a menționat și că tot ce vor avea de comunicat o vor face pe rețelele de socializare, punctând faptul că este foarte nervoasă.

„Culiță este bine. El este bine, dar vă rog să nu mai sunați nici pentru lucruri bune, nici pentru lucruri rele. Poate sunteți bine intenționat, dar apoi preiau alții și scriu minciuni. Tot ce avem de comunicat vom comunica pe rețelele de socializare, pe pagina de YouTube. Chiar sunt extrem de nervoasă”, a spus sora artistului pentru Fanatik.