Culiță Sterp, de la oier la vedetă și concurent la noul „Survivor”

Culiță Sterp, de la oier la vedetă și concurent la noul „Survivor”
Noul sezon al emisiunii-concurs ”Survivor”, difuzată de Kanal D, are deja o listă consistentă de concurenți. Printre ei, și cântărețul de muzică populară și manele Culiță Sterp, un tânăr devenit deja vedetă în lumea mondenă.

Cifrele de audiență au arătat că „Survivor” este o emisiune foarte urmărită și în România. Deja am publicat o parte din lista vedetelor care vor participa în noul sezon: Jador, Majda Aboulumosha, Simona Hapciuc, Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Cosmin Stanciu, Alexandra Stan, Amna, Roxana Nemeș, Ana Porgras, Culiță Sterp, Zannidache. Lor se aude că li se alătură și Elena Chiriac, care a fost prezentă în ultima ediție de la „Ferma”, difuzată de Pro Tv, și care este multiplă campioană la Taekwondo. Cu toții se vor lupta pe traseele dificile din Republica Dominicană.

Unul dintre favoriții telespectatorilor „Survivor” este Culiță Sterp, fost concurent la Puterea Dragostei și fratele lui Iancu, cel care a fost la un pas să câștige Survivor România, ediția trecută.

Culiță, pe numele din buletin Nicolae Sterp, și-a făcut mâna de supraviețuitor de când, mic copil, avea grijă de oile familiei într-un sat din Hațeg. Era o familie înstărită, cu sute de oi și ciobani angajați. Copiii, patru la număr, ajutau și ei în gospădărie. La oi mergeau Culiță și Iancu, cel de-al doilea băiat al familiei. Fetele erau de ajutor la bucătărie și în casă. Aveau o mamă care impunea ordinea și nimeni nu cârtea. Nici acum copiii ei nu îndrăznesc să-i iasă din cuvânt.

Mama Geta nu a fost niciodată căsătorită cu tatăl copiilor și a povestit public că bărbatului ei cam fugeau ochii și picioarele după alte femei. În urmă cu 6 ani, oierul-șef a părăsit familia. Mama Geta a ținut însă casa și și-a educat bine copiii, iar afacerile le-au mers strună. Și acum se spune că familia are peste 800 de oi și capre.

O pată de culoare care a dus vestea în tot ținutul este faptul că, pe unul din pereții casei, mama Geta a pus să fie pictați băieții ei, în mărime naturală, îmbrăcați ca niște ciobani.

Chiar dacă Culiță a început viața ca oier, învățând de la ciobani și părinți să poarte de grijă animalelor, el a făcut liceul și a absolvit la Sibiu Facultatea de Științe Economice.  S-a apucat însă și de cântat populară și manele și succesul a venit rapid. A părăsit afacerile familiei, oieritul și o pensiune, s-a focusat pe muzică și s-a căsătorit cu Carmen de la Sălciua, altă cântăreață de succes în branșă. Divorțul lor cu mare scandal i-a propulsat în atenția presei și a publicului, notorietatea bătându-le la ușă la amândoi.

Acum Culiță Sterp tăiește momente de fericire alături de iubita lui. Daniela Iliescu este însărcinată în patru luni, iar în anul care vine ea și Culiță vor fi părinți. Dacă artistul se va întoarce învingător din Republica Dominicană, cu premiul consistent, cheltuielile de nuntă și botez vor deveni o bagatelă.

A murit de Covid impresarul unor vedete din showbiz. A fost în mare scandal cu Măruță

Recomandarile noastre