Manelistul Culiță Sterp a revenit lângă femeia vieții lui. Imagini emoționante

Manelistul Culiță Sterp a revenit lângă femeia vieții lui. Imagini emoționante
„Nu știu alte mame cum sunt, dar a mea dacă nu vin des pe la ea, moare de dorul meu, dar și eu de al ei! Eroul nostru care ne-a crescut și ne-a educat să fim cum suntem azi!” – iată un mesaj emoționant care a iscat lacrimi. Manelistul Culiță Sterp știe cum să impresioneze.

Tânărul și-a vizitat, ieri, mama și a arătat-o fanilor pe „femeia vieții lui”. Aceasta nu și-a pregătit o ținută adecvată și nici nu a trecut pe la make-up sau hair stilist. Din contra, s-a prezentat lumii naturală și dezinhibată.

„Mama Geta”, așa cum o știu și fanii pe Instagram, a fost extrem de fericită că tânărul a reușit să-și facă timp să dea o fugă până acasă și să petreacă câteva zile cu familia. Femeia a pozat toată un zâmbet, cu șorțul pe ea. Semn că, bucuroasă că i-a venit copilul acasă s-a și repezit în bucătărie să îi gătească felurile preferate de mâncare.

„Băiatul meu tocmai a postat o melodie noua pe YouTube. Felicitări dragul mamei! Ochii tăi se numește, mie îmi place mult”, a mai scris mama lor pe instagram.

Cu ocazia revenirii acasă a manelistului și frații acestuia au spus „prezent”. Culiță Sterp mai are un frate și două surori. Fratele Iancu a fost participant la Survivor.  Pe de altă parte, tatăl copiilor a părăsit familia acum mai bine de șase ani.


Încă un scandal sexual la Hollywood. Un actor de Oscar e acuzat

Mick Jagger a furat și a ținut asta secret 58 de ani


Copiii au fost părăsiți de tată

Manelistul a povestit de ce nu apare tatăl lui în nicio imagine. Acesta a decis să aibă altă viață și s-a deconectat complet de la precedenta.

„Noi am crescut la țară, ne jucam pe câmp. Tatăl nostru, de vreo 6 ani, nu mai locuiește cu noi. Au avut ei certurile lor. Ei nu sunt divorțați pentru că nu s-au căsătorit niciodată. Au făcut patru copii din dragoste, s-au văzut, s-au plăcut. El s-a mutat în altă parte, și-a făcut casă. Lui nu i-a plăcut să fie cicălit. Nu zic că e vina mamei, vina e a amândurora. Se certau des și nu au mai rezistat”, a povestit, la un moment dat, Culiță Sterp.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre