Culoarea în care vă zugrăviți dormitorul arată cât de relaxați veți fi

Culoarea în care vă zugrăviți dormitorul arată cât de relaxați veți fi
Pentru ca un dormitor să fie exact ceea ce aveți nevoie, e important nu doar mobilierul să fie ales cu grijă, dar și pereții să fie zugrăviți în anumite culori.

Dormitorul este locul unde trebuie să vă încărcați bateriile. De aceea, specialiștii vă recomandă să fiți extrem de atenți ce culori alegeți când zugrăviți.

Culoarea în care vă zugrăviți dormitorul arată cât de relaxați veți fi

Perne moi și saltea așa cum scrie la carte? Din păcate, mai aveți nevoie de ceva pentru ca dormitorul să fie un loc cu adevărat odihnitor. Trebuie să știți ce culori să alegeți când îl zugrăviți. Specialiștii spun că albul rămâne una dintre culorile cele mai potrivite, mai ales pentru un dormitor mic, pentru că vă dau o senzație de calm.

 

Dar dacă pereții sunt vopsiți în alb, e bine ca celelalte elemente din cameră să fie o pată de culoare. De asemenea, albastrul deschis este o culoare potrivită, pentru că vă relaxează, dar și verdele. E vorba de nuanțe de verde fistic, prăfuit sau salvie, pentru că vă oferă o senzație de liniște.

Lila, o culoare relaxantă pentru ochi

Nu v-ați imaginat niciodată un dormitor vopsit în gri? E bine să încercați, spun specialiștii și veți vedea diferența. Pentru că această culoare oferă o senzație de căldură și se potrivește perfect cu obiecte turcoaz sau bordeaux. Dar puteți opta și pentru lila, pentru că va fi o relaxare pentru ochii dumneavoastră. În plus, dacă veți avea și câteva obiecte aurii sau galbene, va arăta cu adevărat spectaculos.

Cremul vă duce cu gândul la vacanță

Iar dacă vreți să aveți sentimentul că sunteți în vacanță, alegeți cremul. Veți fi surprinși să vedeți că atunci când intrați în dormitor, veți simți o senzație permanentă de liniște. Alegerile se bazează pe preferințele personale, dar țineți cont de implicațiile pe care le aduce fiecare nuanță aleasă. Aveți nevoie de un mediu plăcut în care să vă odihniți. Și pentru un design de poveste apelați la ajutorul specialiștilor.