Uitați-vă sub pat! A avut un șoc când a văzut ce se mișcă în dormitor

Uitați-vă sub pat! A avut un șoc când a văzut ce se mișcă în dormitor
Doar copiii mai cred că sub pat se ascund Bau Bau ori niște monștri. Adulții găsesc uneori doar praf. Iată că o americancă a avut senzația că se mișcă ceva. Ce a găsit i-a dat fiori reci pe șira spinării.

O femeie din statul Georgia, SUA, se va uita sub pat toată viața ei, de acum înainte. La fel și toți prietenii săi de pe rețelele de socializare. Le-a povestit cum i-a stat inima când a văzut ce se mișcă în dormitor.

Americanca Trish Wilcher a povestit despre întâlnirea teribilă pe care a avut-o în dormitor

A avut un șoc când a văzut ce se mișcă în dormitor

Americanca Trish Wilcher, din statul Georgia, a povestit despre întâlnirea teribilă pe care a avut-o în dormitorul său. A avut o surpriză de proporții care i-a înghețat sângele.

Când a intrat în dormitor,  a avut „o ușoară senzație” că ceva se mișcă pe covor. Câteva secunde mai târziu, se mișca ceva și mai încolo. Când s- apropiat, a văzut că era vorba despre doi șerpi. A chemat imediat un expert în animale sălbatice, Dan, care a preluat cele două reptile, apoi i-a răvășit dormitorul.

În cele din urmă, Dan a găsit un șarpe mama și 17 ”bebeluși”. Trish Wilcher suspectează că animalul a născut sub patul ei duminică. Imaginile dezvăluie cum șerpii erau abia vizibili după ce s-au amestecat în covor.

Ce explicație ar putea fi

Trish Wilcher  a încercat să găsească o explicație pentru această întâmplare stranie. „Pe stradă, au curățat niște terenuri care a crescut iarba. Probabil că «mama» a găsti alt loc unde poate aduce pe lume puii.

Mă străduiesc să mă mișc în casă, cu atât mai puțin să stau oriunde !!! S-ar putea să am nevoie de un cardiolog după asta !!!”

O persoană a comentat la postarea de pe Facebook mulțumindu-i pentru îndepărtarea umană a creaturilor. Doamna Wilcher a răspuns: „Sperăm că i-am scos pe toți. Avem încă acel sentiment ușor că ar putea rămâne mai mult de unul. Inutil să spunem că nu ne-am simțit amenințați după ce am găsit-o pe mama”, a povestit Trish Wilcher.

Reptilele au fost eliberate într-un râu din apropiere. Șerpii nu erau otrăvitori, a adăugat dna Wilcher. S-a sugerat că sunt „șerpii lui Dekay” sau șerpii bruni, care nu sunt veninoși.


Oaia Dolly, controversata istorie a primului animal clonat. De ce a fost botezată după Dolly Parton

Cel mai mare criminal în serie din istoria SUA. În 35 de ani, a ucis 93 de femei

Recomandarile noastre