Simona Ionescu / Redactor Șef

Cel mai mare criminal în serie din istoria SUA. În 35 de ani, a ucis 93 de femei

Cel mai mare criminal în serie din istoria SUA. În 35 de ani, a ucis 93 de femei
Biroul Federal de Investigații (FBI) îl consideră pe Samuel Little drept cel mai mare criminal în serie din istoria SUA. Era condamnat pe viață pentru că omorâse trei femei, dar în pușcărie a mai mărturisit alte 90 de crime. A murit de bătrânețe, la 80 de ani.

Samuel Little este numele celui mai mare criminal în serie din istoria SUA. Mama lui fusese prostituată, poate de aceea aceste femei au fost ținta lui. Ținea minte cu mare acuratețe numele și hainele victimelor sale. Era condamnat pentru trei crime, dar când ziariștii i-a cerut să povestească despre asta, bărbatul a recunoscut alte 90 de crime.

Cel mai mare criminal în serie din istoria SUA

Samuel Little este confirmat de FBI ca fiind cel mai mare criminal în serie din istoria SUA. El a ucis timp de 35 de ani, în mai toate statele din SUA. Mama lui era prostituată, iar el a fost crescut mai mult de bunica maternă. A fost un copil problemă și agresiv.

El a povestit că a început să aibă fantezii sexuale cu privire la strangularea femeilor în copilărie, începând de când și-a văzut educatoarea de grădiniță atingându-i gâtul. În adolescență, a colecționat reviste de criminalitate care înfățișau femei strânse de gât.

S-a mutat des, dintr-un stat în altul căutând de lucru și a început să aibă probleme cu legea. În anii 60 și până în 1975, a fost arestat de 26 de ori în 11 state pentru atac, răpire, violență, tentativă de viol. A făcut trei ani de pușcărie. A fost arestat și pentru crimă, dar procesul a avut un viciu de procedură, iar Samuel Little a fost achitat.

Samuel Little a fost arestat din nou abia în septembrie 2014 și găsit vinovat pentru uciderea a 3 femei

Condamnat pe viață, după 35 de ani de la prima crimă

Samuel Little a fost arestat din nou abia în septembrie 2014 și găsit vinovat pentru uciderea a trei femei. Urma să stea după gratii până la sfârșitul vieții, fără a putea cere eliberarea condiționată.

Dar, în 2018, jurnaliștii de la Texas Ranger James Holland, care căuta informaţii despre o crimă nerezolvată în Odessa, au solicitat un interviu cu el. Avea deja 78 de ani și, poate, a vrut să se laude. Cert este că a mărturisit alte 90 de crime. FBI a verificat cele spuse de Samuel Little și în 50 de cazuri s-au confirmat. A mărturisit că a ucis 93 de femei, între 1970 și 2005.

Cum de nu a fost prins mai devreme? Omul făcuse box și avea un pumn greu. Alegea prostituatele sau drogatele și le lovea întâi cu pumnul, apoi le strângea de gât. De cele mai multe ori arunca trupurile inerte în locuri izolate. Anchetatorii au considerat că victimele au murit din pricina stilurilor lor de viață.

FBI a verificat cele spuse de Samuel Little. Omul spunea cum arătau femeile, cum se numeau, unde le-a agățat, cum erau îmbrăcate. Doar la vârstă era mai indecis.

Multe decese au fost catalogate drept accidentale sau ca urmare a unei supradoze și nu au fost niciodată investigate. Unele cadavre nu au fost descoperite nici acum.

Pe 30 decembrie 2020, Samuel Little a murit, la 80 de ani, de bătrânețe

A murit de bătrânețe

În octombrie 2019, oficialii FBI au spus că mărturiile lui erau credibile şi că au probat 50 dintre ele. Numărul de crime pe care Little le-a mărturisit l-a depăşit pe cel al altor ucigaşi în serie notorii. Gary Ridgway a fost condamnat pentru 49 de crime şi a mărturisit încă 20. Ted Bundy şi John Wayne Gacy au ucis fiecare peste 30 de persoane, dar Bundy era suspectat de mai multe.

În cele din urmă, pe 30 decembrie 2020, Samuel Little a murit. Cauza exactă nu se cunoaște. Avea diabet și ceva probleme cardiace, dar avea deja 80 de ani. Sursa: fbi.gov


„Bestia din Chicago”, primul criminal în serie din America. Era și escroc

Astrologia are o explicație înfiorătoare și precisă pentru ucigașii în serie

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre