Cum a devenit cățelul Moo vedetă în două luni

Cum a devenit cățelul Moo vedetă în două luni
Un teckel bălțat a devenit noua obsesie a internetului. Peste 13.300 de oameni îl adoră și caută zilnic să vadă prin ce aventuri a mai trecut. Și asta în numai două luni. Cățelul e o adevărată vedetă pe social-media.

Teckelul Moo este animalul de companie al unei tinere din Miami, Florida (SUA). are o culoare neobișnuită, astfel că deseori e comparat cu un dalmațian sau cu o văcuță, datorită culorii alb-negru a corpului. La scurt timp după ce a devenit cățelul ei, Victoria Hoffman, 24 de ani, i-a făcut o pagină de Instagram, unde animalul este acum urmărit de peste 13.000 de persoane. Internauții îl adoră pe patrupedul ”în pijama” cum îi spun deseori în postări.

Victoria Hoffman a declarat că combinația dintre culorile blănii lui Moo, pe cap și corp îl fac unic. Practic capul lui n u se potrivește cu restul corpului. Moo are blana albă cu puncte negre, în timp ce capul este maro cu negru, ca ”bronzat”.

”Mulți oameni, care îl văd prima dată, de la distanță, cred că poartă o haină sau pijamale de cățel, și sunt surprinși să constate că, de fapt, el e ”îmbrăcat„ doar în blana lui naturală. De câte ori ieșim cu el la plimbare, suntem opriți de oameni care doresc să își facă fotografii cu el. de fiecare dată, indiferent dacă pozează pentru social media sau pe stradă, are atitudine. Este cu adevărat un cățeluș special. El este mica noastră vedetă”, a declarat Victoria Hoffman conform Daily Mail.

Victoria, care lucrează pentru o companie de cosmetică, a spus că Moo are o personalitate specială care se potrivește perfect cu blana sa neobișnuită. Tânăra a povestit cum e viața alături de cățelul ei. ”Moo nu are doar o haină specială, ci și o personalitate specială. Are multă atitudine și este, de asemenea, super drăguț și dulce.


Bac 2020. 55.000 de liceeni nu au luat examenul

Un român conduce Intergrupul pentru Lupta împotriva Cancerului din Parlamentul European


Îi place să-și ascundă jucăriile într-un singur loc. Adoră să mănânce pepene verde și migdale. Iar cel mai mult îi place să doarmă întins pe spate, în pat. Nu m-am plictisit niciodată de când îl am pe Moo în preajmă”, a mai spus tânăra conform aceleiași surse.

Aceasta arată că, în perioada de izolare cauzată de pandemie, cățelul a fost o adevărată binecuvântare pentru viața ei. ”Iubitul meu și cu mine ne-am dorit întotdeauna un cățel. Nu cred că am putut să ne luăm câine dacă nu ar fi fost COVID, pentru că nu am fi fost la fel de mult acasă. Cu el am depășit acele vremuri grele”, a mai declarat americanca.

Sursa foto: Instagram / moo_in_miami