Cum a devenit Emma Răducanu noua fată de „2 milioane de lire sterline” și cum i s-a schimbat viața

Cum a devenit Emma Răducanu noua fată de „2 milioane de lire sterline” și cum i s-a schimbat viața
Totul se petrece pe repede înainte în viața Emmei Răducanu. Noua vedetă a tenisului mondial, după ce a câștigat US Open, s-a trezit într-un carusel al beneficiilor. Datorită ei, și numele României apare în comentariile unor personalități și ale presei occidentale.

Ascensiunea ei e fulminantă. Peste noapte, sportiva adolescentă a devenit Emma Răducanu, noua fată de „2 milioane de lire sterline” a companiei Tiffany, și-a angajat un stilist celebru, Nicky Yates, și și-a asigurat invitații la petreceri exclusiviste și sejururi gratuite la hotelurile cele mai luxoase. Și, toate astea, în doar 10 zile de la câștigarea US Open. Iar între timp, pe lângă toate cele menționate mai sus, continuă continuă să țină pasul cu antrenamentul, scrie Daily Mail.

Emma Raducanu, în vârstă de 18 ani, a participat la cina găzduită de British Vogue și Tiffany & Co. Pentru Emma nu este o premieră doar faptul că e prima britanică care a câștigat un Grand Slam de la Virginia Wade la Wimbledon în 1977, ci și faptul că a fost invitată să participe la London Fashion Week.

A devenit peste noapte un superstar, iar noul statut s-a materializat prin invitații exclusive la petreceri și sejururi la hoteluri scumpe. În ciuda vârstei fragede, puștoaica pare să se simtă în elementul ei și în lumina reflectoarelor după ce a avut o creștere meteorică a faimei în ultimele câteva săptămâni.

Emma Răducanu, noua fată de „2 milioane de lire sterline”

Emma și-a arătat puterea de stea epică, în timp ce participa la un concurs exclusivist britanic Vogue și Tiffany & Co. la The Londoner Hotel pentru un eveniment de la London Fashion Week. Adolescenta a purtat diamante strălucitoare Tiffany & Co. la petrecerea intimă, în timp ce a fost numită cel mai nou ambasador al mărcii, într-o afacere estimată la peste 2 milioane de lire sterline.

Pentru eveniment, Emma Răducanu a îmbrăcat un ansamblu Erdem alb și crem. Cu această ocazie ea și-a făcut noi prieteni celebri, printre care Edward Enninful și Malala.

În ciuda ascensiunii sale în topul listei A în mai puțin de două săptămâni, tânăra de 18 ani continuă să meargă la antrenamente. Ea a fost surprinsă în hanorac și fustă de tenis în timp ce se întorcea la Bromley, acasă. Petrecerea intimă, organizată de Vogue în asociere cu Tiffany, este departe de primul eveniment major la care adolescenta a primit o invitație în ultimele câteva săptămâni.

Invitata Annei Wintour

Săptămâna trecută, Emma și-a petrecut momentul de „Cenușăreasă” la Gala Met din New York, unde și-a luat locul printre vedete la cea mai importantă noapte din industria modei. Tânăra de 18 ani a apărut într-o ținută Chanel, orbitoare, albă, concepută de Virginie Viard – cu un șirag de perle care îi înconjura talia și mai multe diamante Tiffany sclipitoare în urechi. Uitați-vă cât e de frumoasă!

Invitată personal de șefa Vogue, Dame Anna Wintour, în vârstă de 71 de ani, ea a fost așezată la masă împreună cu alți ambasadori celebri ai marilor branduri de modă.

Anna Wintour este departe de a fi singura celebritate cu care vedeta tenisului pare să se fi împrietenit în ultimele săptămâni. În timp ce participa la Met Gala, Emma a pozat pentru fotografi alături de o serie de alte vedete de pe glob. Înainte de a merge pe covorul roșu la Met, tânăra de 18 ani a pozat lângă Lily-Rose Depp, Whitney Peak, Margaret Qualley și Kristen Stewart.

Ulterior, a pozat pe covorul roșu de la Muzeul Metropolitan de Artă alături de unele dintre cele mai mari vedete din lume, inclusiv Jennifer Lopez, Megan Fox și Kendall Jenner.

Și la evenimentul Vogue de serile trecute, adolescenta părea să fie frumoasa balului. A fost văzută discutând cu colega atletă Dina Asher-Smith, precum și cu activista Malala Yousafzai. Tânăra de 18 ani a vorbit cu greii modei mondiale, inclusiv Edward Enninful, Geraldine Arnault și actrița americană Laura Bailey. În ultimele săptămâni, Emma a vorbit în interviurile difuzate și pe covoarele roșii de pe tot globul.

Emma Răducanu are acum stilist personal

Adolescenta lucrează cu stilistul vedetelor Nicky Yates, care le are ca și cliente inclusiv pe Alexa Chung, Claire Foy și Carey Mulligan. Stilistul, care este și editor de stil pentru revista ES, lucrează și cu vedete care au intrat în scenă în ultimele 18 luni, inclusiv Phoebe Dynevor și Daisy Edgar-Jones. În 2018 a fost inclus în lista de la Hollywood Reporter a celor „cei mai puternici 25 de stilisti de la Hollywood”.

În plus, a lucrat cu branduri internaționale, printre care Chanel, Tiffany & Co, Selfridges, Harvey Nichols, Jimmy Choo, Christian Louboutin și Maybelline.

Acum, Emma Răducanu a anunțat pe Instagram că a fost numită ambasador al Tiffany & Co., ceea ce înseamnă că va susține marca purtând piesele sale. Ea a scris: „Foarte încântată să mă alătur iconicii familii @tiffanyandco ca ambasador al casei. A putea purta aceste bijuterii speciale în ultimele săptămâni a fost o onoare!”.

Și, potrivit expertului în cultură populară și marcă, Nick Ede, afacerea Tiffany a Emmei va fi probabil în valoare de peste 2 milioane de lire sterline. „Întrucât LVMH a preluat marca, încearcă să atragă un public nou, iar Emma este persoana perfectă pentru acest lucru ”, a adăugat el.

„Visul sponsorilor” – așa a fost supranumită britanica cu origini române și chineze

Emma Rădacanu a fost deja supranumită „visul sponsorilor” și este pe cale să devina cea mai bine plătită sportivă feminină din toate timpurile. Pe de altă parte, Jonathan Shalit, care a obținut acorduri profitabile pentru boxerul olimpic Nicola Adams și cântăreața și gazda TV Myleene Klass, spune că Emma ar putea deveni prima stea sportivă feminină de un miliard de dolari.

Președintele InterTalent prezice că câștigurile oferite de Emma în afara terenului vor depăși rapid cele ale vedetei de tenis japoneze Naomi Osaka și ale legendei americane Serena Williams – cele două sportive feminine cele mai bine plătite din anul trecut.

În acest context, avocatul britanic Anthony Brierley, a solicitat să protejeze ca marcă numele „Emma Răducanu”, „Emma” și „Răducanu” la scurt timp după victoria tinerei de 18 ani, relatează The Sun. Din punct de vedere sportiv, cariera Emmei e gestionată de Max Eisenbud, vicepreședintele gigantului de divertisment IMG și unul dintre cei mai puternici agenți din sport.

Iar contextul multicultural al Emmei, tânăra fiind pe jumătate româncă și pe jumătate chinezoaică, și vorbind fluent în mandarină, este văzut ca un potențial pentru obținerea unor oferte uriașe.

Shalit a mai spus: „În decurs de o săptămână, Emma a devenit un fenomen global. E prima stea sportivă britanică de 100 de milioane de dolari SUA. Și dacă își continuă traiectoria actuală, va valora 1 miliard de dolari SUA și va fi cea mai mare stea sportivă feminină din lume”.

De ce e idolatrizată Emma Răducanu

Emma avea doi ani când tatăl ei român Ian și mama chineză Renee au mutat familia în Marea Britanie. Shalit a mai spus: „Emma este visul unui sponsor. Ea este un mix de România, China, Marea Britanie și Canada. Are 18 ani și este o tânără superbă. Este într-un sport individual de gladiatori, unde intră înarmată doar cu o rachetă de tenis. (…) A trebuit să învingă adversitățile după Wimbledon.

Are povestea perfectă a interesului uman. Totul despre Emma este furtuna perfectă. În plus, Emma vine într-un moment unic din istoria noastră în timpul pandemiei, când oamenii vor să simtă pozitivitate și fericire. Ea reprezintă acea pozitivitate și este cineva pe care îl putem sărbători cu toții”.

Mai trebuie aminti că Emma Răducanu are deja contracte cu marile companii de echipamente sportive, precum Nike și Wilson și apare în ediția actuală a revistei Vogue.

Sursa foto: Instagram