Simona Halep si Emma Răducanu s-au întâlnit la un turneu. Ce povestește Simona

Simona Halep si Emma Răducanu s-au întâlnit la un turneu. Ce povestește Simona
Numele româncei cu cetățenie britanică Emma Răducanu, e acum pe buzele tuturor. Proaspăta campioană de la US Open  a cucerit pe toată lumea.

Pe asta nu o știați:  Simona Halep si Emma Răducanu s-au întâlnit la un turneu.  Halep (29 de ani, 11 WTA) a vorbit despre relația pe care o are cu Răducanu (18 ani, 23 WTA), proaspăta campioană de la US Open. Relația dintre tinere este veche. Cele două s-au întâlnit în 2014. Atunci, Emma Răducanu s-a fotografiat cu Halep.

„Am o părere extraordinară despre Emma Răducanu, o felicit din suflet. Merită, a arătat că are un echilibru emoțional deosebit și un joc foarte frumos.  La Wimbledon am felicitat-o, imediat după turneu”, a spus Simona Halep, în cadrul lansării platformei „Tennis Win”.

Povestea imaginii cu Simona Halep și Emma Răducanu

Simona Halep a mărturisit că a fost impresionată de faptul că Emma mai ținea acea fotografie veche de șapte ani. „Chiar ea mi-a trimis pe Instagram această poză. Am postat-o imediat. Mi-a plăcut tare mult. Au fost ani grei, plini cu emoții.

M-a bucurat tare mult să văd că a păstrat această poză. Ne-am întâlnit la New York, am vorbit puțin, dar ea era deja în turneu, în calificări. Dacă va veni la Cluj, va fi frumos pentru toată lumea”, a mai spus Halep. Ea a conformat astfel prezența în turneul ce  va urm ala Cluj.

Simona Halep s-a căsătorit civil

Simona Halep s-a căsătorit civil, miercuri, cu omul de afaceri turc Toni Iuruc. Acesta e la al treilea mariaj. Printre numele importante care au participat la căsătoria Simonei cu Toni s-au numărat Ilie Năstase, Ștefan Bănică Jr, George Cosac sau Florin Segărceanu, dar și nume importante din fotbal: Gică Hagi, Gică Popescu sau Florin Răducioiu. Simona Halep a fost sufletul petrecerii sale. Așa cum am prezentat, ea a dansat în continuu, alături de nuntații ei.