Simona Halep nu s-a uitat la bani. De unde și-a cumpărat ținutele pentru cununia civilă

Simona Halep nu s-a uitat la bani. De unde și-a cumpărat ținutele pentru cununia civilă
Elegantă, rafinată, strălucitoare. Așa ar putea fi descrisă în doar câteva cuvinte Simona Halep. Cât au costat rochiile purtate la cununie.

A strălucit pur și simplu în cea mai frumoasă zi a vieții sale. Toată lumea i-a admirat ținutele delicate.

Simona Halep nu s-a uitat la bani. De unde și-a cumpărat ținutele pentru cununia civilă

15 septembrie a fost ziua pe care Simona Halep nu o va uita niciodată. Sportiva i-a spus da iubitului său, Toni Iuruc și a strălucit pur și simplu. Ținutele alese au fost extrem de elegante, iar Simona a atras toate privirile. Potrivit Libertatea, rochița crem, lungă, pentru care vedeta a optat la cununia civilă pentru o rochiță Dior, care face parte din colecția Cruise 2021. Pentru această minunată rochie, sursele spun că Simona ar fi plătit câteva mii de euro.

Cătălin Botezatu a lăudat-o pe sportivă

De altfel, celebrul designer Cătălin Botezatu a apreciat această ținută și a avut doar cuvinte de laudă pentru Simona.  „Rochia aleasă de Simona este una foarte frumoasă! Cu toate că pare simplă, este foarte rafinată și extrem de elegantă. Culorile sunt foarte bine alese, pentru că îi complimentează tenul și părul.

Iar combinația de dantelă din bumbac și voaluri în partea de jos, care dau un volum ce nu deranjează deloc ochiul privitorului, face ca toată această combinație să-i complimenteze extrem de bine părul, culoarea pielii și așa mai departe. Chiar și coafura este atent aleasă, rafinată, simplă, dar extrem de elaborată. Machiajul este și el, unul aparent simplu, dar care îi scoate în evidență trăsăturile feței”, a afirmat acesta pentru Viva.

Rochia de la petrecere a fost semnată Oscar de la Renta

La petrecere, invitații au fost plăcut surprinși și de cea a doua ținută purtată de Simona Halep. E vorba de o altă rochie, de data asta albă și accesorizată în partea din față cu o fundă neagră. Acesta a fost semnată de Oscar de la Renta și a costat aproape 7000 de euro. Cu siguranță, cei prezenți nu vor uita prea curând cât de bine a arătat sportiva.

Sursă foto: instagram