Ce nu s-a văzut de la petrecerea Simonei Halep. Sportiva e cea care și-a surprins invitații

Ce nu s-a văzut de la petrecerea Simonei Halep. Sportiva e cea care și-a surprins invitații
15 septembrie 2021 va rămâne mereu pentru Simona Halep cea mai frumoasă zi din viață. Ce ținute a ales sportiva pentru petrecerea unde au venit 300 de persoane.

Cununia civilă a Simonei Halep a fost un adevărat spectacol. La televizor s-au văzut o parte din ținutele alese de starul tenisului pentru cel mai important eveniment din viața ei.

Ce nu s-a văzut de la petrecerea Simonei Halep. Sportiva e cea care și-a surprins invitații

A trăit cel mai frumos când a spus marele DA în fața ofițerului Stării Civile. La cununia civilă, Simona a strălucit într-o rochie crem, lungă, cu dantelă aurie în partea de sus.

Pentru petrecerea de seară însă, aceasta a optat pentru o rochiță albă, fără umeri, accesorizată în față cu o fundă lungă, neagră.

Simona s-a distrat pe cinste pe melodiile lui Dan Bittman și ale Loredanei, dar și ale băieților de la formația Pindu, când a făcut o horă cu invitații.

A existat și o a treia ținută

Invitații au avut ocazia să o vadă pe Simona și în cea de-a treia ținută. E vorba de o rochie midi, albă, care i-a venit ca turnată. Iar în picioare, surpriză!, Simona a optat pentru o pereche de adidași. Probabil că după atâtea ore de stat în picioare, pe tocuri, a simțit nevoia să poarte ceva mult mai comod.

Ce a spus Cătălin Botezatu despre rochițele sportivei

Legat de ținutele pe care le-a purtat Simona Halep la nunta ei, Cătălin Botezatu a dat primele declarații pentru Viva. Designerul a fost impresionat de ținuta Simonei pentru cununia civilă, însă a precizat că soțul acesteia ar fi putut să renunțe la cravată. Tocmai pentru a avea o ținută mult mai lejeră și să se asorteze mai bine cu rochița Simonei.

„Coafura este atent aleasă, rafinată, simplă”

”Rochia aleasă de Simona este una foarte frumoasă! Cu toate că pare simplă, este foarte rafinată și extrem de elegantă. Culorile sunt foarte bine alese pentru că îi complimentează tenul și părul. Iar combinația de dantelă din bumbac și voaluri în partea de jos, dau un volum ce nu deranjează deloc ochiul privitorului.

Face ca toată această combinație să-i complimenteze extrem de bine părul, culoarea pielii și așa mai departe. Chiar și coafura este atent aleasă, rafinată, simplă, dar extrem de elaborată. Machiajul este și el unul aparent simplu, dar care îi scoate în evidență trăsăturile feței. Din punctul meu de vedere, este o ținută foarte echilibrată, care poate fi copiată de foarte multe doamne, domnițe, care vor să fie speciale în ziua logodnei, chiar alegând o rochie ce, aparent, pare simplă!”, a comentat Botezatu.