Cătălin Botezatu nu a răspuns clar la întrebarea lui Rifai dacă a fost sau nu amantul Elenei Ceaușescu. Cum a „aburit-o”

Cătălin Botezatu nu a răspuns clar la întrebarea lui Rifai dacă a fost sau nu amantul Elenei Ceaușescu. Cum a „aburit-o”
Cătălin Botezatu a fost cât a putut el de sincer, la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”. Însă, a ocolit cu tact sau chiar a refuzat să răspundă ce avere are și dacă a fost amantul Elenei Ceaușescu.

Cătălin Botezatu este o prezență plăcută, rafinat și sofisticat. Încă de tânăr a avut foarte mulți bani, dar el spune că nu este fericit. Nu a găsit femeia ”perfectă” care să îl iubească așa cum este. Denise Rifai l-a bombardat cu întrebări despre femeile din viața lui. A fost sau nu Cătălin Botezatu amantul Elenei Ceaușescu.

Cătălin Botezatu nu a răspuns clar la întrebarea lui Rifai dacă a fost sau nu amantul Elenei Ceaușescu

Cătălin Botezatu (54 de ani) este celebru, bogat, rafinat, elegant și așa mai departe. Dar spune că este nefericit. A mărturisit că a încercat să se sinucidă de trei ori. O dată din pricina condamnărilor la pușcărie din anii 90, iar de două ori din dragoste. A mărturisit că și-a tăiat venele în seara de Crăciun din pricina unei femei măritate și că a petrecut sărbătoarea în ambulanță.

Denise Rifai a încercat, ba chiar a insistat, să afle dacă sunt adevărate zvonurile că designerul a fost amantul Elenei Ceaușescu. ”Prefer să nu răspund”, a spus Cătălin Botezatu. Jurnalista a insistat să afle mai multe despre perioada când invitatul ei era fotomodel de succes și era un apropiat al Elenei Ceaușescu.

Cătălin Botezatu a dat un răspuns neconvingător. Când era tânăr și fotomodel de succes era nelipsit de la evenimentele organizate de soții Ceaușescu. Designerul a povestit că era urmărit de Securitate, și la fiecare petrecere erau efectuate controale ample.

El recunoaște că a fost privilegiat și că Elena Ceaușescu voia ca el să îi ofere buchetele de flori la petreceri. Apropierea dintre cei doi l-a avantajat în carieră pe Cătălin Botezatu. „Prezentările de care vorbești erau private și la aceste prezentări erau toți colegii mei și colegele mele.  Într-adevăr, eram unul dintre preferații manechini care ofereau flori doamnei Elena Ceaușescu. Da, se făceau niște controale drastice tuturor manechinelor înainte de prezentare. La întrebare, lasa-mă să nu-ți răspund. Răspunsul poate fi și nu. Altă întrebare?”, a spus Cătălin Botezatu.

Când era tânăr și fotomodel de succes, Cătălin Botezatu era nelipsit de la evenimentele organizate de soții Ceaușescu

Cătălin Botezatu: ”Am fost un fluturaș”

Creatorul de modă a povestit că a avut multe aventuri la viața lui. Că femeile veneau în cabină după prezentările de modă și îi făceau propuneri de tot felul. Nu le refuza. A admis că a participat și la orgii. Avea bani și chef de extravaganțe, de experimente. Dar a spus că niciodată nu a depășit limitele.

Însă, nu a admis că ar avea o altă orientare sexuală și nici că a fost abuzat în pușcăria din Italia. Nici despre averea lui nu a spus prea multe, deși Denise Rifai a avansat suma de 100 de milioane de euro în conturile lui.  A spus doar că are multe afaceri.

Încă de la începutul emisiunii, Cătălin Botezatu a recunoscut că poartă ”o mască” pentru că a învățat ca în public să vorbească puțin sau deloc despre căsătorie, femei, bani. Întrebat și despre copiii lui, iarăși a răspuns în doi peri. A spus că nu știe și că s-a tot trezit la ușă cu diverse persoane care au pretins că ar fi copii lui. A admis că ar fi posibil să aibă mai mulți copii, dar el știe doar de doi. ”Am fost un fluturaș.”