Simona Halep nu se oprește din cumpărat case în Constanța. Mama ei are un rol important

Simona Halep nu se oprește din cumpărat case în Constanța. Mama ei are un rol important
Nu mai e nici o îndoială că Simona Halep e una dintre cele mai bune afaceriste din România în domeniul imobiliar. Ce vrea să achiziționeze acum.

Nu se poate desprinde de Constanța, pentru că acolo sunt părinții și i-au rămas cele mai frumoase amintiri. Ce tranzacții face acum Simona Halep au aflat și jurnaliștii.

Simona Halep nu se oprește din cumpărat case în Constanța. Mama ei are un rol important

Potrivit Fanatik, Simona Halep a cumpărat multe case de pe strada pe care a copilărit și nu vrea să se oprească aici. Sursele spun că până acum sportiva a achiziționat cinci imobile și este în negocieri pentru încă două. Acolo și-a făcut și un adevărat Paradis, pentru că nicăieri nu e mai bine ca acasă.

Se pare că Simona s-a hotărât să investească bani cu câțiva ani în urmă, iar de atunci îi merge extrem de bine. Conform informațiilor oferite, se pare că și vecinii au fost extrem de fericiți ca să aibă o asemenea personalitate lângă ei. Mai ales că și prețul imobilelor a început să crească, lucru care i-a bucurat enorm pe oameni.

Cine dă zvon în țară

Doar că nu Simona sau Toni Iuruc umblă din loc în loc în căutare de noi imobile tocmai bune de cumpărat. Cea care dă zvon în țară este chiar mama sportivei, Tania Halep, care are un fler ieșit din comun. Sursele spun că Simona a reușit să facă la Constanța un adevărat imperiu imobiliar, iar investițiile au fost de ordinul milioanelor de euro. Nu este vorba doar de case cumpărate ci și de ridicarea unor blocuri sau cumpărarea unor localuri, atât în Constanța, cât și în București.

Ce afaceri are Toni Iuruc

Și tot cu afaceri imobiliare impresionante se laudă și Toni Iuruc alături de mama sa. Ce-i drept, nu se ridică încă la nivelul soției lui, dar niciodată să nu spui niciodată. De acum încolo însă cei doi își vor uni puterile și nu e exclus să devină jucători extrem de importanți pe piața imobiliară.

Până atunci însă, după ziua cea mare în care Simona și Toni și-au unit destinele și toată lumea a admirat-o pe sportivă mireasă, va urma o mini-vacanță.

Sursă foto: ea.md, constanta reala