Ultima noutate în scandalul dintre Anamaria Prodan și soțul ei, Laurențiu Reghecampf

Ultima noutate în scandalul dintre Anamaria Prodan și soțul ei, Laurențiu Reghecampf
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf formează încă unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz-ul românesc. Toată lumea e cu ochii pe evoluția relației dintre cei doi, după ce zvonurile separării au devenit publice. Bărbatul a și fost surprins în compania unei domnișoare.

Cei doi soți traversează probabil cea mai dificilă perioadă din viața lor de familie, iar ultima noutate în scandalul dintre Anamaria Prodan și soțul ei e total neașteptată. De când a izbucnit scandalul, celebra impresară a negat de fiecare dată că urmează să divroțeze de soțul ei. Mereu cu vorbele la ea, a ținut să puncteze că ea și Reghe sunt o familie. Și mai ales, că sunt una sudată bine, care pune copiii pe primul plan.

Ultima noutate în scandalul dintre Anamaria Prodan și soțul ei

Anamaria Prodan și-a sărbătorit ieri, 9 septembrie, ziua de nume. Ea a împărtășit momentul cu fanii ei de pe Instagram, și a făcut-o în stilu-i caracteristic. Impresara nu pierde nicio ocazie în care să îl vorbească de bine pe soțul ei. Ca atare, de ziua ei, Annamaria Prodan a postat pe pagina ei de Instagram fotografii cu mai multe prietene dragi.

Alături de acestea a postat și o fotografie cu soțul ei, care a fost surprins în timp ce conducea. „Cel mai serios dintre serioși ❤️❤️❤️🙏🥰😍#besthusbandever❤️ #bestfatherever❤️ #Family #power”, a scris vedeta, în descrierea fotografiei.

Anamaria Prodan nu îl mai înghite pe Gigi Becali

Amintim că, recent, într-un interviu pentru Digi Sport, impresara a avut cuvinte grele în legătură cu prietenia dintre Laurențiu Reghecampf și Gigi Becali. la momentul respectiv, acum aproape trei săptămâni, se zvonea că latifundiarul din Pipera se anunțase naș, în cazul în care Reghe avea să divorțeze de ea și să se căsătorească cu altcineva. Anamaria Prodan nu poate înțelege cum latifundiarul din Pipera a putut ajunge prieten cu soțul ei.

„Gigi, prieten cu Reghe? Păi, îl umilea pe la TV, îl numea trădător. Îi jignea nevasta la TV! I-a distrus imaginea și munca de o viață. Vorbea gura fără el, ca de obicei. De amante, cadouri, investiţii etc… Poate să fie Reghe prieten cu așa specimen? Eu, în locul lui, îl dădeam în judecată și sincer îi luam ‘maul’!”, a declarat impresara.

Sursa foto: Instagram