Cum a făcut George Simion bani. Politicianul povestește de ce și-a închis afacerea și cine e femeia care i-a schimbat viața

Cum a făcut George Simion bani. Politicianul povestește de ce și-a închis afacerea și cine e femeia care i-a schimbat viața
Invitatul lui Adrian Artene în podcastul ALTCEVA, liderul AUR, George Simion și-a pus sufletul pe tavă și a vorbit despre lucruri necunoscute.

Politicianul a dat declarații interesante despre fostele sale iubite, amintind și de afacerea din care a făcut bani.

Sunt puțini cei care știu că înainte de a intra în politică, George Simion și-a încercat norocul în afaceri, dorință pe care a avut-o din perioada liceului. Liderul AUR a avut un magazin de haine în buricul Capitalei, care a mers foarte bine, dar a renunțat din cauza controalelor pe care le primea.

„Am fost angajat, ba am avut și firma mea”

”Întotdeauna mi-am dorit să fac lucrurile cu pasiune. Mă mai acuză unii că ”nu a lucrat o zi în viata lui”. Eu după facultate si masterat m-am angajat, am avut permanent carte de muncă, am fost angajat, ba chiar am avut și firma mea. După liceu mă gândeam ce frumos ar fi să am propriul meu magazin de haine, propriul meu centru de negoț. Am avut un magazin pe Calea Moșilor.

„Eu am făcut întotdeauna ceva, nu am suportat să stau degeaba, să nu fiu implicat”

Era profitabil pe internet. Pe succesiunea de controale din partea statului, mă enervau și mă stresau atât de tare și erau niște prostii, tricouri, bluze. M-a făcut să renunț la el, dar mi-am dat seama că vreau mai mult și vreau altceva. Eu am făcut întotdeauna ceva, nu am suportat să stau degeaba, să nu fiu implicat. De asta spun că orice aș fi făcut, aș fi făcut cu pasiune”, afirmă liderul AUR.

„Cumva îmi pare rău, a fost prima mea dragoste

Chiar dacă e proaspăt însurat cu o femeie pe care spune că o iubește foarte mult, George Simion nu o poate scoate din suflet nici acum pe Adriana, o fostă iubită care e plecată acum în Cehia. ”Prima mea dragoste Adriana cu care am fost 4 ani, care ținea cu Craiova și de care mă leagă multe amintiri frumoase și care din păcate e în Cehia acum și are doi băieți.

Cumva îmi pare rău, a fost prima mea dragoste și prima dragoste rămâne întipărită în minte. Țin legătura cu ea, țin legătura cu majoritatea iubitelor mele pentru că am trăit momente frumoase”, a mai spus George Simion.

Recomandarile noastre