Cum a mințit-o soțul milionar pe Roxana Nemeș că nu a înșelat-o, dar l-a prins „ca pe fraieri”

Cum a mințit-o soțul milionar pe Roxana Nemeș că nu a înșelat-o, dar l-a prins „ca pe fraieri”
Cel mai recent cutremur monden face încă valuri. Zilele trecute, Roxana Nemeș a aflat din presă că, atunci când ea e plecată din oraș, la muncă, soțul ei o înșală.

Roxana Nemeș a fost cerută în căsătorie în 2019, iubitul ei, Călin Hagima a ales ca pe una dintre marile clădiri din centrul Capitalei să ruleze imagini cu ei doi, alături de întrebarea: “Vrei să petrecem împreună fiecare răsărit de soare până când apusul vieții ne va despărți?”. Bineînțeles, că Roxana a rămas extrem de impresionată și a spus un da din toată inima. Nunta au făcut-o în 2021. De atunci, imaginea pe care au lăsat-o să se vadă a fost a unui cuplu perfect, plin de iubire. Pare însă că lucrurile nu stau deloc așa.

Cancan.ro l-a surprins pe soțul Roxanei Nemeș, dezbrăcat la bustul gol, în balconul Ioanei Popescu, așa numita „sexy-ziarista”, arhicunoscută în presa tabloidă pentru relațiile nenumărate cu fotbaliști și alți bărbați cu notorietate, relatate cu lux de amănunte, public. Paparazzi chiar surprind un moment în care Călin Hagima o sărută pe Ioana Popescu, după ce beau și fumează împreună.

Roxana Nemeș l-a prins pe soțul ei cu minciuna „ca pe fraieri”

Sursele publicației susțin că, în urma escapadei amoroase a soțului, cântăreața este devastată. Justificat s-a simțit trădată mai ales că, de ceva timp, soțul i-a cerut să țină relația lor departe de ochii publicului, iar acum exact el a declanșat un taifun de discuții. „Lui nu îi place să apară în presă, nici cu declaraţii, nici fizic, astfel că eu îi respect decizia şi nu voi mai vorbi”, mărturisea cântăreața Roxana Nemeș.

Aceleași surse susțin că, în ,momentul în care soția înșelată a cerut explicații, Călin Hagima a încercat să se „scoată” spunând că ar fi vorba de fotografii mai vechi. Și dacă ar fi fost așa, tot grav era. Deoarece, înainte de logodnă, cei doi au avut o relație foarte lungă. Doar că fotografiile surprinse de paparazzi, cum poate vedea oricine, nu sunt deloc vechi. Iar dovada e la degetul bărbatului.

Mai precis, pe inelarul său, unde, așa cum se vede în imaginile publicate de sursa citată, purta verigheta cu care i-a jurat Roxanei iubire și fidelitate pe viață.

Se pare că Roxana Nemeș a încercat să afle de la prietenii bărbatului cât de lungă e e relația extraconjugală a acestuia, însă nu a primit răspunsuri concludente, semn că soțul ei a fost destul de discret până să calce pe bec vizibil, în balconul din Berceni.

Surse foto: Cancan.ro, Instagram

Parteneri