Iată cine e celebra blondă care și-a văzut bărbatul milionar sărutându-se cu Ioana Popescu. Amantlâcul a fost prins de paparazzi

Iată cine e celebra blondă care și-a văzut bărbatul milionar sărutându-se cu Ioana Popescu. Amantlâcul a fost prins de paparazzi
O nouă poveste de iubire interzisă a fost devoalată, iar lumea mondenă autohtonă e pe jar. Amantlâcul a fost descoperit de paparazzi. Și, culmea, amanta nu arată nici pe departe la fel de bine ca soția înșelată.

Protagoniștii amantlâcului sunt un afacerist milionar originar din Cluj-Napoca și Ioana Popescu,  o ziaristă cunoscută în presa tabloidă, dezvăluie Cancan.ro. Soția înșelată, o cunoscută cântăreață superbă la trup și la chip a aflat din poze ce face soțul ei când nu sunt împreună. Acesta a fost surprins pe balconul apartamentului ziaristei, la bustul gol el, fumând, iar ea într-un neglijeu de culoare neagră. Protagoniștii au mai multe momente tandre între ei, totul culminând cu un sărut pasional.

Cine este ziarista Ioana Popescu

Ziaristei i s-a spus în trecut „devoratoarea de fotbaliști”, ea fiind cunoscută pentru numeroasele relații cu bărbați potenți financiar, mai scris sursa citată. Printre cei care i-au trecut prin așternuturi se numără Adrian Mutu, Torje, fotbalistul american de origini maghiare Ion Lőrinczi, Firicel din Las Fierbinți sau Leo de la Strehaia.

De altfel, jurnalista Ioana Popescu nu a făcut niciun secret din relațiile  pe care le-a avut și chiar a oferit lux de amănunte. Pe prima poziţie în topul celor mai descurcăreți fotbaliști care i-au intrat în pat, Ioana Popescu l-a nominalizat pe Adrian Mutu, despre care jurnalista spune că a reuşit să îi provoace nu mai puţin de trei orgasme în doar 2 ore. Într-un interviu mai vechi pentru revista Star, Ioan Popescu a detaliat o partidă de sex oral cu Raț.

Cine este bărbatul din balconul „devoratoarei de fotbaliști”

Mai nou, după cum se vede din imaginile surprinse de paparazzi, Ioana Popescu a pus ochii, și nu numai, pe Călin Hagima, 43 de ani, soțul cântăreței Roxana Nemeș, 33 de ani.

Acesta este mai mare cu 11 ani decât Roxana Nemeș și este antreprenor, deținând mai multe afaceri, inclusiv o firmă de producție video, dar și mașini scumpe.

Roxana Nemeș, cerută în căsătorie anul trecut

Cei doi s-au căsătorit abia anul trecut, în septembrie, după mai mulți ani de relație, perioadă în care, la un moment dat s-au și despărțit, frumoasa artistă începând atunci o relație cu un bărbat care avea și un copil. Ulterior au redevenit un cuplu, iar Călin Hagima i-a dăruit artistei un inel în valoare de 20.000 de euro, în 2020.

Cererea în căsătorie a fost inedită. „Nu mă mai așteptam, dar m-a cerut în centrul Bucureștiului, punând poze cu noi la apus și răsărit pe magazinul Cocor cu întrebarea: «Vrei să ne petrecem fiecare răsărit împreună până când viața ne va despărți?» Eu sunt adepta lucrurilor mici, dar în care pun mult suflet. I-am făcut tablouri cu mesaje din sufletul meu, mă gândesc întâi la el și apoi la mine în tot ceea ce fac”, a povestit Roxana Nemeș pentru revista VIVA!.

Anul trecut, Roxana Nemeș a participat la Survivor, de unde a plecat din cauza unor probleme medicale. Odată întoarsă în România, artista a vorbit despre lucrurile care i-au lipsit cel mai mult atunci când s-a aflat în Republica Dominicană. „Mă gândeam că o să fie mai greu (…). Mă gândeam cu drag și dor la iubitul meu. Noi suntem la un nivel al relației în care nu mai avem nevoie de despărțiri pentru a ne testa relația. Dar competiția ne-a ajutat pe amândoi să ne vedem relația mai bine”, a spus Roxana Nemeș.

Roxana Nemeș și soțul ei păreau cuplul perfect. Bărbatul o răsfăța în lux pe artistă

După căsătorie, Roxana Nemeș și soțul ei au pozat în cuplul perfect. Acesta i-a oferit frumoasei și tinerei sale soții o viață în lux, condimentată cu vacanțe de vis și cadouri scumpe. Acum, profitând de faptul că soția era plecată din București, filmând pentru Splash! Vedete la apă, bărbatul pare că s-a gândit să își facă de cap și a fost surprins de paparazzi.

Gurile rele spun că nu ar fi exclud ca fotografii să fi fost anunțați chiar de domnișoara pe care acesta o vizita  la lumina zilei. După o anume perioadă de timp petrecută în casă, cei doi amanți au ieși pe balcon, așa cum se vede în fotografii, bărbatul dezbrăcat de tricou, iar ea într-un neglijeu de mătase neagră. Fumează, beau, discută și, în final, se sărută.

Ioana Popescu susține că Hagima e „un văr”, el vorbește despre „o chestie strict profesională”

Contactată de Cancan.ro, Ioana Popescu susține că bărbatul dezbrăcat din balcon este verișorul ei: „Ce aveți, mă, ați luat-o razna? Ce bărbat a fost la mine? Aveți poze cu noi pe balcon? Aaaa….e un văr de-a meu. A venit la o vorbă. (…) Aveți poză când ne sărutăm? Păi așa îmi pup eu toți verii. Ce mare lucru, terminați cu prostiile!”.

„Nu comentez. Nu am nicio relație cu ea. Este o relație de familie. A fost o chestie strict profesională cu fata aceea. Voi contacta avocatul să trimită notificări”, a declarat Călin Hagima, pentru Fanatik.ro, după ce au fost dezvăluite fotografiile compromițătoare surprinse în balconul din Berceni.

Sursa foto: Instagram, Cancan.ro