Theo Rose marturisește tot, după ce a fost prinsă sărutând-se cu iubitul Liei Bugnar. Iubitul oficial e, de acum, istorie!

Theo Rose marturisește tot, după ce a fost prinsă sărutând-se cu iubitul Liei Bugnar. Iubitul oficial e, de acum, istorie!
Theo Rose reacționează le dă peste nas celor care s-au grăbit să dezvăluie noua ei poveste de amor: nu e nouă! Vedeta s-a filmat în timp ce se aranja pentru un angajament, luni dimineața, și a povestit care sunt noutățile din viața ei. Dar și de ce a ales să nu facă publică schimbarea mai repede.

Vreme de cinci ani, Theo Rose (Theodora Maria Diaconu, pe numele ei adevărat) a format un cuplu cu Alex Leonte, nepotul celebrului Nea Marin. Cei doi s-au cunoscut la un eveniment la care ea cânta. S-au îndrăgostit, însă relația au început-o ceva mai târziu, după ce bărbatul și-a făcut ordine în viață, la momentul respectiv el fiind într-o relație.

„Îmi place foarte tare că e protector. E și foarte inteligent. Are cunoștințe din aproape orice domeniu și e foarte curios să afle tot mai mult. De frumusețe nu mai zic. E superb!“, spunea Theo Rose despre Alex Leonte. Între timp însă relația nu a mai mers, iar anul acesta cei doi au decis să se separe. Despărțirea însă nu a fost una publică. Practic, până luni dimineață, când Cancan.ro a dezvăluit imagini tandre cu cântăreața și noul ei iubit, aproape nimeni nu știa acest lucru.

Noul iubit al cântăreței s-a despărțit de Lia Bugnar pentru ea

De ceva vreme, Theo Rose se iubește cu Anghel Damian, cel care a fost cunoscut, până acum, ca fiind iubitul actriței și regizoarei Lia Bugnar. Cu o diferență de 22 de ani între ei, Lia și Anghel au format un cuplu timp de aproape nouă ani. Cei doi s-au cunoscut la o filmare unde jucau rolul unor străini care se îndrăgostesc la metrou.

Anghel Damian este actor, regizor, scenarist și, una din variantele avansate legat de începutul relației cu Theo Rose e că s-ar fi cunoscut pe platourile de filmare ale serialului „Clanul“, pe care bărbatul îl regizează și în distribuția căruia actriță-cântăreață care face parte din distribuție.

Theo Rose mărturisește cu cine se iubește, după ce a fost prinsă sărutând-se pe stradă cu alt bărbat

Cum noua relație e una asumată și cunoscută de toate părțile implicate, Theo Rose nu a avut probleme să se afișeze cu noul iubit în ipostaze tandre. Ea și glumește și le cere reporterilor fotografiile în care au fost surprinși, spunând că sunt foarte frumoase. Cântăreața dezvăluie că decizia ei a fost să facă publică relația abia după ce avea să se simtă pregătită să vorbească public despre ea.

„Lucrurile astea erau știute de mine, Alex, familia și oamenii foarte apropiați de mine, doar că noi am vrut să se întâmple cu discreție lucrurile astea, eu mai degrabă, și să trec eu prin ele și să anunț eu la un moment dat că s-a întâmplat asta, ne-am despărțit și a urmat chestia asta. (…) Nimeni nu a înșelat pe nimeni. Alex știa de existența lui Anghel, noi am vorbit despre asta.

Ne-am despărțit în primul rând pentru că lucrurile nu mai mergeau între noi, după care Alex a aflat de existența lui Anghel în viața mea, l-am pus în temă cu tot ce se întâmplă, pentru că noi am zis că o să vorbim deschis și o să ne fim alături unul altuia. Ne-am despărțit cât se poate de frumos, am fost cât se poate de sinceră și de deschisă cu Alex, el vă poate confirma așa. (…) Abia aștept să vă spun toată povestea, o să vă placă să auziți întregul fir al poveștii! (…)”, a transmis Theo Rose pe Instagram.

Sursa foto/video: Instagram, Cancan.ro