Cum a pus Gabriela mâna pe Dani Oțil. Dar și el pe ea

Cum a pus Gabriela mâna pe Dani Oțil. Dar și el pe ea
Căsătoria dintre Dani Oțil și logodnica sa, Gabriela, a surprins fanii, pentru că s-a produs relativ brusc, deși vedeta tv a relatat că umblă cu actele. A fost o ceremonie atipică, cu puțini prieteni apropiați, la restaurantul lui Oțil.

Mireasa, chiar dacă nu a ajuns încă la biserică, a îmbrăcat o rochie albă. După  petrecere au apărut imaginile. Dani Oțil a râs de privirea soției sale pe care i-a aruncat-o în timp ce semna actele. A „luat-o” pe numele lui, iar ea e tare mândră de asta. Mai înaltă ca soțul ei și mai tânără, Gabriela Prisăcariu a devenit Gabriela Oțil și urmează să îi facă vedetei de televiziune un copil.

Băiețelul lor se va naște peste numai câteva luni. Până atunci, părinții au vrut să fie totul în regulă din punct de vedere legal, iar copilul să aibă din start numele tatălui. Primul lucru pe care l-a făcut Gabriela, după ce și-a tras sufletul în urma petrecerii, a fost să își clarifice identitatea publică.

Mai în glumă, mai în serios, a distribuit pe Instagram o imagine cu două figurine de pe tortul de nuntă. Gestul e grăitor: mireasa trage de mire spre ea, în timp ce acesta încearcă să fugă.

Cum și-a schimbat Gabriela numele

Și Dani a distribuit o imagine grăitoare. De fapt, două. Una e cea în care e surprinsă privirea satisfăcută a Gabrielei în timpul semnării actului de căsătorie. A doua e cu ea în brațe, în timp ce o dă pe spate, în timpul dansului. „Așa e la început… Ai grijă să nu o scapi”, a scris vedeta alături de imaginea cât se poate de grăitoare.

Gabriela și-a schimbat numele pe rețeaua socială pe care o folosește intens. A adăugat la numele său și pe cel al soțului, dar le-a scris legat. De acum încolo, pe Instagram, modelul se numește Gabriela.Prisacariuoțil. Dacă a schimbat numele contului,  nu a operat încă modificarea și în numele care îi apare la descriere. Acolo e prezent încă apelativul „de fată”.

Cert este că blondina este mai mândră ca niciodată că acum poartă numele bărbatului iubit, alături de care, în doar câteva luni, va trăi din plin și sentimentul de părinte.

Sursa foto: Instagram

Noul serial „Familia Addams” se filmează în România. Un mare actor ar putea fi cap de afiș

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre