Cum a reușit Boris Johnson să slăbească. Dieta care l-a ajutat

Cum a reușit Boris Johnson să slăbească. Dieta care l-a ajutat
Boris Johnson a povestit cum a reușit să slăbească. Este vorba de o dietă care l-a ajutat să renunțe la câteva kilograme.

Premierul Marii Britanii a slăbit destul de mult în ultima perioadă și toată lumea era curioasă sa afle care este secretul. Recent, Boris Johnson a povestit într-un clip pe rețelele sociale cum a reușit să slăbească. Este vorba de o dietă extrem de eficientă pentru cei ce suferă de diabet zaharat, dar și de insuficiență la insulină. 

În  videoclip, Boris Johnson a spus că face tot ce-i stă în putință pentru a se „simți mai în formă și mai sănătos”.  El a explicat: „Am mâncat mai puțini carbohidrați, şi am evitat ciocolata. Mă trezesc dimineaţa devreme pentru a merge la alergare”, a spus Boris Johnson. 

Boris Johnson a reușit să slăbească cu dieta ketogenică 

Ceea ce descrie premierul nu este altceva decât faimoasa dietă ketogenică. Johnson a dezvăluit că, datorită noului său regim alimentar și de fitness, a scăpat de kilograme în plus. „De fapt, am slăbit ceva”, a spus prim-ministrul britanic. El a adăugat: „Știu că sunt mulți oameni care se află în același situaţie ca mine şi care vor să slăbească. Eliminarea carbohidraților este o opțiune bună pentru oricine dorește să slăbească. Consumul de alimente care conțin grăsimi și proteine este benefic pentru pierderea în greutate. Deoarece vă poate reduce pofta de mâncare”, a mai adăugat premierul.

Studiile au dovedit că reducerea carbohidraților scade drastic atât nivelul zahărului din sânge, cât și al insulinei. Alte avantaje ale unei diete cu conținut scăzut de carbohidrați sunt: poate reduce tensiunea arterială și îmbunătățirea colesterolului. Alimentele care trebuie consumate ca parte a unei diete cu conținut scăzut de carbohidrați includ: carne, pește, ouă, legume, fructe, nuci, lactate bogate în grăsimi și uleiuri sănătoase.

Ce alimente trebuie evitate 

Healthline i-a recomandat să mănânce brânză deoarece are un conținut ridicat de grăsimi. Şi totuși Boris Johnson a dezvăluit că a renunţat să mai mănânce brânză, mai ales seara târziu.

Dacă mâncați o mulțime de produse lactate, cum ar fi brânza, eliminarea lor din dietă poate duce la pierderea în greutate. Cu toate acestea, experţii supun că atunci când mănânci nu influențează greutatea ta. Este pur și simplu un mit că mâncatul târziu în noapte te va face să te îngrași. Nutriționistul Luke Worthington, a subliniat acest lucru atunci când a vorbit cu Express, spunând: „Consumul de mai multe calorii decât cheltuiți în mod consecvent vă face să vă îngrășați. Momentul zilei nu contează”, a adăugat el.

Sursă: Evz

Doctorița Flavia Groșan a răscolit lumea medicală și societatea, precum odinioară vraciul Mudava