Cum a reușit nevasta unui oficial de la Kremlin să-i enerveze pe ruși, la o petrecere dintr-o țară NATO. „S-a înfrățit cu inamicul!”

Cum a reușit nevasta unui oficial de la Kremlin să-i enerveze pe ruși, la o petrecere dintr-o țară NATO. „S-a înfrățit cu inamicul!”
Soția lui Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, a fost filmată în Grecia, țară NATO, în timp ce sparge farfurii la o petrecere tipică. Imaginile au fost șterse, în final, dar i-a înfuriat atât ruși, cât și ucraineni.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului are probleme cu soția. Distracția femeii îl costă scump pe Dmitri Peskov.

Rușii sunt revoltați de Tatiana Navka, soția lui Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, după ce chiar ea a postat pe rețelele sociale un videoclip în care dansează și sparge farfurii la o petrecere din Grecia. Grecia e țară NATO, structură considerată principala rivală a Rusiei. Imaginile i-au înfuriat pe ruși, care i-au reproșat că s-a „înfrățit cu inamicul”, în timp ce războiul din Ucraina continuă.

De cealaltă pare, nici ucrainenii nu au fost fericiți să vadă imaginile. Ei s-au întrebat își permite soția lui Peskov vacanțe în Europa, în timp ce mașinăria de război a lui Putin încearcă să șteargă Ucraina de pe hartă, scrie digi24.ro.

Cine este soția ucraineană a purtătorului de cuvânt al Kremlinului

În vârstă de 47 de ani, Tatiana Aleksandrovna Navka este fostă patinatoare, specializată în dans pe gheață, campioană olimpică și multiplă campioană europeană și mondială. Ea este, prin naștere, ucraineancă, venind pe lume în Dnipropetrovsk, în Ucraina, în timpul Uniunii Sovietice, unde și-a petrecut copilăria, înainte de a se muta la Moscova. Ca sportivă, a concurat pentru URSS și apoi pentru Belarus, luându-și cetățenia rusă abia la începutul anilor 2000.

Amor în urma unei relații extraconjugale

Tatiana Navka și Dmitri Peskov, au devenit părinții unei fetițe în 2014 – Nadejda. Un an mai târziu, după ce și-au finalizat, fiecare, divorțurile de foștii parteneri, s-au căsătorit.  Ambii aveau copii și din căsniciile anterioare.

Tatiana Navka, acuzată că își ascunde banii

Presa a scris că Tatiana Navka și-ar fi ascuns averea în paradisuri fiscale. Dar a iscat și altfel de controverse, la un an după căsătorie, a apărut într-un show de televiziune dansând împreună cu partenerul ei îmbrăcați ca prizonieri din lagărele de concentrare ale Holocaustului. Iar anul trecut,  Navka a făcut și publicat comentarii sexiste despre gimnastul spaniol Cristofer Benítez.

Ea a spus că gimnastica ritmică este un „sport feminin” și că se bucură că în Rusia bărbații nu au voie să participe la gimnastică ritmică, apoi a punctat că declarația ei nu se referea la comunitatea LGBT, dar și-a exprimat sprijinul pentru legea rusă privind interzicerea propagandi de acest gen. Anul acesta, în primăvară, Navka a fost inclusă pe lista persoanelor sancționate de Departamentul Trezoreriei Statelor Unite, iar în iunie ea a fost sancționată și de către Uniunea Europeană.

Sursa foto: Instagram

Sursa video: Digi24.ro