Cum a scăpat Mihai Albu de ordinul de restricție

Cum a scăpat Mihai Albu de ordinul de restricție
Mihai Albu a adăugat o fotografie 3D și se simte plin de speranță. El a făcut marele anunț. Cât a durat ordinul de restricție, de care, în final, a scăpat.

Oamenii legii i-au dat interdicție să se apropie de fiica sa, la cererea fostei sale soții, Iulia Albu, în week-end. După șocul inițial, Mihai Albu a reușit să obțină anularea măsurilor stabilite inițial de oamenii legii. Ordinul de restricție a fost ridicat. Își poate vedea din nou fiica. Azi, duminică, e ziua lor de nume. Mihai și Mikaela au numele inspirate din cel al Arhanghelului Mihail.

Ordinul de restricție a fost ridicat

„Așa cum era normal, Poliția Română și Procuratura au analizat cu celeritate plângerea făcută de mama copilului meu și au anulat, după cincisprezece ore, ordinul de protecție instituit împotriva mea. Că urmare s-a emis o Hotărâre a Parchetului realizând de fapt lipsa de temei a acțiunii (din punctul meu de vedere aberantă).

Sper că aceste tipuri de demersuri infantile să înceteze, mai ales că este vorba de legătură dintre un tată și copilul sau, relație care nu poate fi împiedicată să se desfășoare, atâta vreme cât există implicare și deplin interes întru binele copilului! Deși a reușit să-mi anuleze o zi petrecută cu fetiță mea, sper că duminică de ziua noastră de nume să fie rațională și să nu ne împiedice să ne sărbătorim împreună.

La mulți ani, tuturor celor care își sărbătoresc ziua numelui pe 8 noiembrie! La mulți ani, Mika!”, a scris Mihai Albu pe pagina sa de Facebook.

Vecini de bloc

Scandalul dintre cei doi foști soți durează de mult. Pe durata stării de urgență, Iulia Albu i-a interzis  fostului soț să își viziteze fiica, lăsându-i să se vadă maxim de la distanță. Ea a motivat decizia prin faptul că nu vrea să o expună pe fiica lor, Mikaela, virusului, având în vedere că designerul de pantofi își continua activitățile creative și mergea la atelier să lucreze.

Amintim că Iulia și Mihai Albu s-au iubit, s-au căsătorit și au fost fericiți vreo 9 ani. S-au despărțit în urmă cu câțiva ani și au declarat că vor rămâne prieteni de dragul fetiței pe care o au împreună. Ba sunt chiar vecini în bloc. Prietenia nu l-ea ieșit. Sunt în plin război, de ani de zile.

Sursa foto: Facebook

Femeia din spatele lui Joe Biden a vrut carieră în modă. O va surclasa pe Michelle Obama sau Melanie Trump?