Femeia din spatele lui Joe Biden a vrut carieră în modă. O va surclasa pe Michelle Obama sau Melanie Trump? 

Femeia din spatele lui Joe Biden a vrut carieră în modă. O va surclasa pe Michelle Obama sau Melanie Trump? 
În spatele fiecărui bărbat puternic se află o femeie care are încredere în el. Femeia din spatele lui Joe Biden l-a salvat pe cel care a câștigat scaunul de președinte al SUA. 

Alegerile prezidențiale din SUA au fost urmărite cu sufletul la gură de întreg mapamondul, iar de sâmbătă se știe și cine este alesul. CNN a fost primul canal media care a făcut anunțul că Joe Biden a câștigat alegerile.

Puțină lume știe însă cum este femeia din spatele lui Joe Biden. Jill este cea l-a salvat pe politician după moartea primei neveste. În vârstă de 69 de ani, conform Capital, Jill este cea de-a doua soție a lui Joe Biden. Ea l-a ajutat să treacă peste șocul pierderii primei sale soții și a fiicei lor de numai un an, într-un tragic accident rutier. E un om cu totul special. De altfel, încă de la începutul campaniei electorale, candidatul democrat a făcut o dezvăluire șoc despre soția sa.

„Pentru voi toți din această țară, gândiți-vă la profesorul vostru preferat, care v-a transmis puterea de a crede în voi înșivă. Acesta este genul de primă doamnă care va fi Jill Biden”, a mărturisit Joe Biden.

Întânire aranjată. Jill a ieșit cu Joe din politețe

Candidatul democrat a suferit un adevărat șoc în anul 1972, când prima sa soție a decedat într-un accident rutier, împreuna cu fiica lor de numai un an. Cei doi băieți ai cuplului, mici și ei, care se aflau de asemenea în mașină, Beau și Hunter au supraviețuit tragediei. Copiii au fost și motivul pentru care Jill s-a casatorit cu Joe Biden. Cei doi s-au cunoscut în anul 1975, după ce Jill a divorțat de un fost jucator de fotbal american, Bill Stevenson. Întâlnirea dintre ei a fost aranjată de fratele lui Joe.

Actuala soție a lui Biden a oferit detalii emoționate în acest sens. “Eram o femeie în toata firea, iar tipii cu care mergeam la întâlniri purtau în general jeansi, tricouri și saboți. Când a apărut Joe la mine la ușă îmbrăcat într-o haina sport și mocasini mi-am zis că ăsta n-o să meargă nici într-un milion de ani.

Era cu noua ani mai mare decât mine. Dar am fost să vedem „Un bărbat și o femeie” la cinematograf, iar asta ne-a impresionat profund”, a povestit Jill Biden pentru revista Vogue. Ea a recunoscut însă, într-un alt interviu, că nu a dat, practic, nicio șansă relației.

„A fost un fel de întâlnire pe nevăzute și m-am gând, ‘Ok, o să ies o dată cu el și asta o să fie tot”, își reamintește Jill, adăugând că nu a crezut că o să fie o întâlnire reușită.
Jill și Joe sunt catolici și s-au căsătorit în biserică în anul 1977 în New York, iar în 1981 s-a născut fiica lor, Ashley. Cei doi soți s-au susținut reciproc de-a lungul anilor. Când copiii erau mai mici, el venea acasă de la Washington pe Amtrak în fiecare seară pentru a-i culca, în timp ce ea studia pentru școala postuniversitară pe masa din bucătărie.

Bătăușă în copilărie, Jill Biden avrut să fie designer de modă, dar a ajuns profesoară

Jill Tracy Jacobs s-a născut pe 3 iunie 1951, în Hammonton, New Jersey, dar și-a petrecut copilăria în Willow Grove, Pennsylvania alături de părinți și cele patru surori mai mici. Tatăl său a fost casier la o bancă, în timp ce mama ei a fost casnică. Ca și copil, Jill a fost rebela familiei. L-a pocnit în față pe un băiat care o hărțuia pe sora sa, și a făcut multe alte năzdrăvănii.

După absolvirea liceului, Jill a urmat studii în domeniul modei, însă, în cele din urmă s-a decis să se înscrie la Facultatea de Litere din cadrul Universității din Delaware. Aici l-a întâlnit pe primul său soț.

În vârstă de 69 de ani, Jill Biden este profesor de limba engleză. Dr. Jill Biden a predat la mai multe facultăți, școli publice și chiar la un spital psihiatric pentru adolescenți din Delaware. Mai mult decât atât, în timp ce Joe Bide a fost Vice-Președinte, Dr. Jill Biden a fost profesoară de engleză la Northern Virginia Community College. Și spune că și-ar dori să continuie să muncească în profesia sa și dacă ar fi Prima Doamnă a Americii.

E mare iubitoare de animale, iar cuplul are doi câini de talie mare, Champ și Major.

Pe parcursul campaniei electorale, Jill Biden a fost aproape omniprezentă. În culise, se știe că ea este unul dintre cei mai apropiați confidenți ai soțului ei. „M-am obișnuit cu asta”, a declarat ea pentru The Inquirer.

Sursa foto: Instagram

Cum l-a păcălit Bianca Drăgușanu pe Alex Bodi că nu-l dă pe mâna Poliției. Telenovela „Bătutul Biancăi”