Cum a șocat Gică Hagi asistența la nunta Simonei Halep. Ce a purtat sportivul chiar lângă soția superbă

Cum a șocat Gică Hagi asistența la nunta Simonei Halep. Ce a purtat sportivul chiar lângă soția superbă
La cununia civilă a Simonei Halep invitații au fost aleși pe sprânceană. Dintre toți însă, Gheorghe Hagi a fost cel care a atras privirile.

Regele fotbalului românesc, Gheorghe Hagi a fost prezent la nunta Simonei Halep. De ce toată lumea l-a privit insistent.

Cum a șocat Gheorghe Hagi asistența la nunta Simonei Halep. Ce a purtat sportivul

Pus la patru ace, Gheorghe Hagi a atras toate privirile atunci când a ajuns la cununia Simonei Halep. Sportivul a fost pur și simplu scos din cutie într-un costum bleumarin, cămașă albă și o cravată pe măsură, pantofi negri și curea în aceeași nuanță. Toată lumea a observat că Hagi a fost singura persoană care a ales să poarte mască la nunta Simonei Halep.

Pentru a se proteja și a-i proteja pe ceilalți. În ceea ce o privește pe soția lui Hagi, aceasta a arătat ca o prințesă într-o rochie lungă bej, cu volane, cu un decolteu amețitor. În schimb, Luminița, sora lui Gică Hagi a purtat o rochie neagră superbă, cu o deschizătură adâncă pe picior.

Ilie Năstase și-a pus uniforma de general

La brațul lui Ilie Năstase, soția sa, Ioana, a fost spectaculoasă într-o rochie roșie care i-a scos în evidență silueta trasă prin inel. Fostul mare sportiv a îmbrăcat pentru asemenea eveniment costumul alb de general maior.

Simona Halep, elegantă și distinsă

În ceea ce o privește pe mireasă, aceasta a strălucit într-o rochie lungă, crem, cu dantelă în partea de sus. Toni a optat pentru un costum negru, la care a accesorizat un papion în aceeași nuanță. Machiajul Simonei a fost unul simplu, dar care i-a pus în valoare trăsăturile, iar părul a fost prins simplu, într-o coadă.

Loredana, ținută spectaculoasă, dar extrem de cuminte

Printre artiștii care au cântat la petrecere a fost și Loredana, care i-a lăsat mască pe cei prezenți cu ținuta ei. Diva a purtat o salopetă albastru-turcoaz, extrem de cuminte, care i-a acoperit cea mai mare parte din corp. „Am făcut un colaj special în seara asta pentru Simona și proaspătul soț.

Va fi foarte interesant pentru că va fi de la pop, muzică lăutărească și muzică machedonească și bineînțeles ceva foarte romantic, special pentru acest moment din viața lor. Suntem prietene și nu e prima oară când cânt. Am cântat și pentru ziua ei, dar acum e ca niciodată.”, a declarat artista.

Sursă foto: prosport, playtech