„Jurnalistul” Alex Bodi este în continuare închis, și are calitatea de suspect în dosarul instrumentat de DIICOT Craiova, dosar de proxenetism, șantaj, trafic de persoane și de droguri de mare risc. La două săptămâni după încarcerarea sa, ca  măsură preventivă, avocatul lui Bodi a ieșit la înaintare și a dat detalii și a prezentat documente care probează o altă realitate despre clientul său.

Controversatul om de afaceri era foarte darnic cu cele dragi. Asta susține avocatul acestuia, Cătălin Dancu. În conferința de presă pe care a susținut-o luni, avocatul a spus că numai anul trecut Alex Bodi ar fi făcut un profit de 7 milioane de euro. Cu alte cuvinte, chiar avea de unde să împartă bani în stânga și în dreapta și să fie generos cu iubitele și fostele.

„Cu privire la tranzacțiile financiare ale sale, nu fac un secret. Valoarea veniturilor nete la sfârșitul anului 2019, după impozitare, pe care domnul Bodi Alexandru le-a depus, depășește suma de 7 milioane euro. Toate tranzacțiile din Germania, din contractele de muncă, atât cele din perioada care fac obiectul verificării cât și cele actuale au fost depuse la dosarul de verificare.

Veniturile provin și din Spania, din Germania și din România. Nu există acte care fac obiectul dosarului, care țin de persoana clientului meu pe teritoriul României”, a explicat avocatul Cătălin Dancu.

Câţi bani cheltuia Alex Bodi cu Bianca Drăgușanu

Deşi dur și violent, Alex Bodi era darnic cu femeile din viaţa lui. Le-a cumpărat buchete imense de flori, cu sute de fire, le-a făcut cadouri scumpe și le ducea în vacanţe exotice, astea pe lângă transferurile generoase de bani. Avocatul acestuia a făcut publice documentele care arată clar pe ce a cheltuit, în ultimul an, peste un milion de euro fostul soţ al Biancăi Drăgușanu. Fără discriminare, acesta sărea în ajutorul fostelor iubite sau soții, ori de câte ori era solicitat.

Cătălin Dancu a pus presei la dispoziţie actele care demonstrează că în iulie 2020, Alex Bodi i-a transferat 30.000 de euro Elvirei Cojocaru. Diana Manole a primit şi ea 150.000 de euro de la afacerist. Fosta soţie a acestuia, cu care are o fetiță, Silvia Salagean, dar și Monica Miclea sau Raluca Ignat au primit şi ele sume importante în decursul acestui ultim an, scriu cei de la SpyNews.ro.

Sute de mii de euro s-au dus pe vacanţe luxoase. De asemenea, bărbatul obişnuia să arunce cu bani atunci când ajungea în cluburi. A cheltuit, numai într-o singură noapte, 11.000 de euro.

În urmă cu doar câteva luni, Bianca Drăgușanu a primit suma de 6.000 de euro „cadou”. Aceasta a relatat la un post TV despre banii respectivi, spunând că au fost o (răs)plată pentru perioada în care Alex Bodi a scos-o „din circuit” mai multe zile, astfel că nu a mai putut să își desfășoare activitățile de imagine uzuale, pe rețelele sociale și la TV, care îi aduc venituri consistente.

Sursa foto: Instagram

„Fata lui tata”, Alexandra Becali știe să facă aroganțe elegant

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp