Cum a surprins-o Tavi Clonda pe soția sa, Gabriela Cristea, dis de dimineață

Cum a surprins-o Tavi Clonda pe soția sa, Gabriela Cristea, dis de dimineață
Ieri a fost o zi cu totul specială, azi, pentru prezentatoarea TV de la Antena Stars. Vedeta de 47 de ani arată mereu tânără, dar surpriza de care a avut parte a fost cu adevărat neașteptată.

Familia Gabrielei și a lui Tavi Clonda s-a izolat, timp de două săptămâni, după ce vedeta, soțul ei și fetițele lor s-au îmbolnăvit de Covid-19. Din fericire, au făcut o formă ușoară a bolii. Marți, 26 octombrie, a fost o zi specială pentru Gabriela Cristea. Frumoasa prezentatoare TV a împlinit 47 de ani. Vedeta a avut parte de momente cu adevărat copleșitoare.

Tavi Clonda, cel mai romantic soț

Soțul Gabrielei Cristea a premeditat totul. Și a anticipat sărbătoarea. Luni, el s-a filmat în timp ce îi cânta acesteia la chitară, pe terasa casei, „Emoții de toamnă”. „Un pic ruginit dar pare ca îmi trece Covid-ul…. Semne bune anul are”, a scris acesta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tavi Clonda (@taviclonda)

Marți de dimineață, Tavi Clonda și-a luat în serios rolul de soț îndrăgostit până peste urechi. Acesta a emoționat pe toată lumea cu postarea sa. Dar, mai ales, pe Gabriela.

„Azi e ziua soției mele, Gabriela! Îți mulțumesc, iubita mea, pentru că mi-ai transformat toate visurile în realitate, am o soție exact așa cum mi-am dorit și 2 copii după sufletul nostru! Să fii sănătoasă (pentru că iubită ești) și să ți se îndeplinească toate dorințele alături de noi și de toți cei care te iubesc! Pozele din postare arată o parte din călătoria în 2, apoi în 3 și apoi în 4 și stai să vezi ce mai urmează! 🤗✌🏼🙏🏻swipe left!👈 La muuuulți ani, dragostea mea!!!”, a scris, Tavi Clonda, pe pagina sa de Instagram.

Reacția Gabrielei

Îndrăgita prezentatoare de la Antena Stars nu a putut să nu reacționeze imediat la așa o declarație de dragoste frumoasă. Vedeta a recunoscut că s-a emoționat teribil. „M-am fâstâcit! 🙈 Îți mulțumesc și eu pentru călătoria noastră și abia aștept să văd ce ne mai așteaptă. Te iubesc!!!”, i-a comentat Gabriela Cristea soțului ei, la postarea aniversară.