Cum a surprins-o Toni Iuruc pe Simona Halep la întoarcerea de la Indian Wells. Nu a fost singurul care i-a arătat iubirea

Cum a surprins-o Toni Iuruc pe Simona Halep la întoarcerea de la Indian Wells. Nu a fost singurul care i-a arătat iubirea
Simona Halep a ajuns, în sfârșit, acasă după participarea la Indian Wells, turneu unde a fost eliminată în turul al treilea. Sportiva a fost primită cum nu se aștepta.

Să vedeți cum a surprins-o Toni Iuruc pe Simona Halep la întoarcerea de la Indian Wells. Și mai mult decât atât, omul de afaceri nu a fost singurul care i-a făcut surpriză frumoasei tenismene.

Simona Halep a fost așa de impresionată de gestul bărbatului său, încât s-a grăbit să împărtășească surpriza cu fanii ei, pe Instagram. A uitat instantaneu supărarea că a fost eliminată din turneu.

Cum a surprins-o Toni Iuruc pe Simona Halep

Toni Iuruc a întâmpinat-o la aeroport pe Simona Halep cu un buchet imens și superb de trandafiri roșii.  El s-a pregătit să își ia acasă iubita soție, de care a trebuit să stea deoparte în ultima perioadă, dată fiind participarea acesteia la competiția Indian Wells.

Astfel, Simona a avut parte de un buchet de trandafiri roșii, iar mai apoi a postat o imagine și cu soțul Toni Iuruc, la volanul mașinii, alături de ea.

Și surprizele nu s-au oprit aici. Ajunsă acasă, Simona a fost întâmpinată de un cățel care, imediat ce a văzut-o, a avut mare chef de joacă. Iar sportiva nu s-a lăsat mult invitată, ci a avut grijă să-l drăgălească maxim pe patruped.

Simona va face și a treia doză de vaccin anti-Covid

Chiar dacă a revenit acum acasă, Simona Halep nu va avea parte de prea multă odihnă ci va continua serios antrenamentele. Până la finalul anului, ea va participa la Kremlin Cup (Moscova) și la Transylvania Open (Cluj-Napoca). La competiția de la Cluj-Napoca a fost invitată și Emma Răducanu, noua vedetă a tenisului mondial. Cele două sportive s-au mai întâlnit în urmă cu câțiva ani.

Tot ieri, Simona a declarat că, după ce termină cu aceste turnee, se va vaccina și cu a treia doză anti-Covid. Ea le recomandă tururor românilor să se vaccienze, pentru că vaccinul protejează împotriva aceste bolii teribile.

Sursa foto: Instagram

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri