Simona Halep a mai învățat ceva de la Țiriac. Nu are legătură cu tenisul, ci cu banii

Simona Halep a mai învățat ceva de la Țiriac. Nu are legătură cu tenisul, ci cu banii
Simona Halep e îndrăgostită până peste cap de mașini și garajul e plin ochi cu automobile de lux. Cineva a dat-o de gol.

În perioada în care a fost în topul tenisului feminin, Simona Halep a primit mai mult mașini Porsche. Ce a făcut cu ele.

Simona Halep a mai învățat ceva de la Țiriac. Nu are legătură cu tenisul, ci cu banii

Una dintre marile sportive ale lumii, Simona Halep, se pare că îi calcă pe urme lui Ion Țiriac. Chiar dacă nu a ajuns la nivelul afaceristului, care e mare colecționar de mașini, în garajul acesteia se găsesc toate automobilele de lux pe care sportiva le-a primit cadou de la Porsche.

„Toate fetele astea care au fost în Top 10 atâția ani, de fiecare dată au primit câte un Porsche”

„Pe lângă premii, mai iei o garanție când te duci acolo! Garanția lui Becker era un milion, la Federer s-au făcut două milioane! Porsche, în loc să dea o garanție la toată treaba asta, spune: Domne, dacă sunteți în primele 10, aveți dreptul să vă facem cadou câte un Porsche, în niște limite oarecum normale. Nu poți să îl iei cu roți de aur sau cu nu știu ce!

Deci toate fetele astea care au fost în Top 10 atâția ani, de fiecare dată au primit câte un Porsche! Din câte știu eu, Simona nu a vândut niciunul, le are pe toate! Ba avea și în muzeu unul sau două. Cred că e mult mai inteligent sistemul ăsta al Porsche, decât să plătești pe una sau pe alta la un turneu din ăsta WTA 500”, a declarat Ion Țiriac, conform ProSport.

Câți bani poate lua Simona Halep dacă va câștiga Indian Wells

Simona Halep va participa pentru a noua oară la Indian Wells. Ea a câștigat trofeul în 2015 și a mai jucat două semifinale, în 2014 și 2018. În cazul în care va fi pe primul loc și de data asta, va fi mai bogată cu aproximativ 1,2 milioane de dolari. Pe de altă parte, finalista va fi recompensată cu 640.000 de dolari.

Nu în ultimul rând, sportivele care se vor opri în semifinalele competiției vor încasa 335.000 de dolari. Iar cine nu va reuși să treacă de sferturi va câștiga suma de 175.000 de dolari. După Indian Wells, Simona Halep va evolua la Kremlin Cup, din Moscova, între 18 și 24 octombrie.

Sursă foto: ziare.com, instagram