Cum a trecut Anamaria Prodan în noul an. Ce a spus despre fiica ei, Sarah

Cum a trecut Anamaria Prodan în noul an. Ce a spus despre fiica ei, Sarah
Ultimele zile din an i-au adus celebrei impresare Anamaria Prodan o mulțime de surprize, așa cum era de așteptat.

Conform declarațiilor de pe Instagram, impresara s-a întâlnit în Dubai cu nimeni altul decât Damjan Djokovic, cu care a făcut o poză pe care a împărtășit-o cu urmăritorii ei: “De la CFR Cluj îmi place de Djokovic. Ca fotbalist, vreau să spun, deși el e și frumușel! Toți sunt frumoși. Fotbaliștii, în general, sunt frumoși, bărbați care arată bine. Au și sclipirea aia, a rămas asta de pe vremuri. Când ești fotbalist, ești altfel”, a mărturisit Anamaria Prodan. 

Complimentul nu a rămas fără răspuns, căci fotbalistul s-a grăbit să îi dea replica: “Dacă eu sunt cel mai frumos fotbalist din România, Anamaria Prodan e cel mai frumos agent. Am cunoscut-o la Cluj, am avut plăcerea. E un impresar foarte bun, o doamnă de treabă, știe despre ce e vorba în fotbal. Și e super fit! Am numai cuvinte de laudă despre ea. Eu sunt deschis pentru colaborări. Dacă cineva poate să mă ajute, poate să-mi facă un jackpot!”, a mărturisit Damjan Djokovic despre Anamaria Prodan. 

Revelion cu ștaif în Dubai, alături de familie și prieteni 

Deși cei doi s-au întâlnit în Dubai, nu au făcut și Revelionul împreună, în schimb la petrecere a fost prezent antrenorul Florin Bratu, cu care Prodanca a semnat un contract de reprezentare. Astfel, Anamaria Prodan a trecut în anul 2021 cu stil, la o petrecere exclusivistă din Dubai. Impresara a purtat o rochie complet neagră, sexy, sandale negre, iar pe cap și-a aranjat o pălărioară la modă, de aceeași culoare. Alături i-a fost soțul, Laurențiu Reghecampf, care este antrenor în Emiratele Arabe, dar și prieteni și persoane apropiate celor doi. 

Impresara a fost și anul acesta în centrul atenției, datorită ținutei sexi în care a apărut, la fel ca la Revelionul de anul trecut, care a prins-o tot în Dubai. Astfel, Prodanca nu s-a sfiit să împărtășească pe rețelele sociale poze și filmulete cu petrecerea, iar fanii au transmis aprecieri și comentarii de laudă. 

Impresa spune adevărul. De ce a ajuns fiica ei la spital 

Deși în noul an a trecut cum nu se poate mai bine, Anamaria Prodan a avut parte și de ceva emoții recent, când fiica ei Sarah Dumitrescu a ajuns pe masa de operație, chiar de sărbători. Sarah însăși a postat anunțul pe contul său de socializare, iar fanii s-au grăbit să-i ureze sănătate și însănătoșire rapidă. 

Acum, Prodanca a vorbit cu impact.ro despre adevăratul motiv pentru care Sarah a avut nevoie de operație: “Și-a operat genunchiul, s-a accidentat la celălalt genunchi. Totul a decurs perfect, operația a fost foarte ok, genunchiul arată mai bine decât cel nou. Anul ăsta a venit cu multe nenorociri, sperăm să fie mai bine la anul. Acum 3 săptămâni, în timpul meciului, a sărit și și-a rupt și celălalt genunchi, exact ca prima dată. E ok, acum o să fie ambii genunchi perfecți și fata mea o să zburde”, a explicat aceasta. 

Recomandarile noastre