Cum a vrut tatăl lui Cătălin Bordea să scape de el. Povestea foarte tristă de viață a comediantului

Cum a vrut tatăl lui Cătălin Bordea să scape de el. Povestea foarte tristă de viață a comediantului
Pe Cătălin Bordea îl apreciază o țară întreagă pentru glumele lui. E unul din comedianții cei mai căutați.

Comediantul Cătălin Bordea participă la America Express – Drumul aurului, alături de prietenul lui, Nelu Cortea. Cei doi au parte de super aventuri. Însă ce a dezvăluit vedeta invitată deseori la Xtra Night Show întrece orice așteptare. Acum e realizat și mereu cu zâmbetul pe buze, însă copilăria sa a fost desprinsă parcă dintr-un film trist. Cătălin Bordea a venit pe lume într-o familie plină de probleme. Mama sa era minoră, tatăl său se credea mare artist. Nu l-au dorit nicicare. În final, bunicii i-a fost milă de prunc, și l-a crescut.

În urmă cu ceva timp, îndrăgitul comediant și-a dezvăluit povestea de viață într-o ediție de la Xtra Night Show, emisiunea în care apare deseori și susține momente de stand-up comedy. Artistul de la America Express – Drumul aurului a dezvăluit cum întreaga lui copilărie a fost marcată de o drame cutremurătoare. Tatăl său nu l-a vrut. A încercat să își convingă partenera să îl avorteze, iar dacă nu a reușit asta, după ce copilul a venit pe lume, la o vârstă la care micuțul abia știa să meargă singur, dar nu și să vorbească, a decis să scape de el. și-a făcut un plan cu sânge rece și l-a pus în aplicare.

La vârsta de 2 ani, tatăl lui Cătălin Bordea a vrut să-l piardă definitiv

„Tatăl meu se credea artist. Cânta melodii compuse de el la nunţi, cumetrii, înmormântări. A cunoscut-o pe mama la un astfel de eveniment. Mama mea avea 16 ani. Tata nici n-a vrut să audă de mine, a dorit ca mama să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta. M-au crescut împreună până la 2 ani, când tata a fugit de-acasă. El m-a urcat în autobuz, repet, aveam 2 ani, şi a coborât. Norocul meu a fost că s-a urcat bunica mea la una dintre staţii şi m-a găsit. Altfel, cine ştie unde ajungeam”, a povestit Cătălin Bordea în emisiunea menționată.

Bunica lui Cătălin Bordea a fost cea care și-a asumat creșterea copilului. Mama sa a plecat să muncească în străinătate. „Mama când m-a făcut avea 16 ani. Bunica ne-a crescut pe toţi. Eu a trebuit să mă maturizez de la o vârstă foarte fragedă pentru că trebuia să am grijă şi de frăţiorii mei. Mama a avut mai multe relaţii. Îi plăcea să trăiască în permanenţă clipa îndrăgostelii”, a mai povestit Cătălin Bordea, concurent la America Express.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre