Cătălin Bordea se operează. Ce a pățit actorul

Cătălin Bordea se operează. Ce a pățit actorul
Cătălin Bordea a făcut un anunț mai puțin fericit. El va fi nevoit chiar să lipsească din platoul emisiunii de la Antena Stars.

Cătălin Bordea nu își va face apariția în emisiunea Xtra Night Show preț de câteva zile. Motivul fiind unele îngrijiri medicale de care actorul are nevoie. Cătălin Bordea se operează. De curând, un alt membru al echipei a necesitat îngrijiri medicale. Paula Chirilă a fost luată cu ambulanța din platou. 

Cătălin Bordea se operează

Cătălin Bordea va lipsi de la  Xtra Night Show. Artistul are un motiv bine întemeiat, și anume o intervenție chirurgicală. În stilul caracteristic, a făcut haz de necaz. El a explicat despre ce este vorba, mărturisind că problemele sale de sănătate sunt legate de hemoroizi

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Bordea (@bordeacatalin)

Pentru că de ceva timp i-au dat bătăi de cap, a decis să se opereze pentru a scăpa de durerile insuportabile. Cătălin Bordea s-a arătat optimist și susține că nu îi este deloc frică de ceea ce va urma.

Cătălin Bordea a avut COVID-19

Cătălin Bordea a mai absentat din emisiune. Actorul a stat două săptămâni în izolare, după ce a intrat în contact cu o persoană depistată pozitiv cu COVID-19. Prin urmare, s-a infectat și el cu virusul care ne dă bătăi de cap de mai bine de un an. Din fericire, el a avut o formă ușoară și nu a suferit complicații. A mărturisit că a resimțit însă o stare acută de oboseală.

„Am luat pentru mine, am împărțit cu nevasta-mea. O sfârșeală incredibilă, n-am mai trăit niciodată în viața mea așa ceva, pur și simplu îți vine să dormi. Eu am dezvoltat o senzație ca și cum (…) am experimentat bătrânețea. Sfârșeala pe care o avea bunicul meu că îl dureau oasele. Mă dureau oasele, mușchii. Eu am avut formă ușoară, dar nici forma ușoară nu e (…) Și sfârșeala de îți vine să dormi…ia-mă doamne. Psihic e nasol pentru că nu știi cu ce simptome te trezești a doua zi”, a spus Cătălin Bordea.

Sursă foto: Instagram, i.ytimg.com, razzna.wordpress.com

Ștefan Bănică, așa cum nu l-ați mai văzut niciodată. A plâns minute în șir

Recomandarile noastre