Ștefan Bănică, așa cum nu l-ați mai văzut niciodată. A plâns minute în șir

Ștefan Bănică, așa cum nu l-ați mai văzut niciodată. A plâns minute în șir
Are o experiență uriașă pe scenă, este actor de primă mână, cu toate acestea Ștefan Bănică Junior nu și-a putut controla emoțiile care l-au copleșit. Momente de excepție la X Factor.

Ștefan Bănică a avut zi grea la X Factor. A început dur și a eliminat din concurs chiar pe prima concurentă, apoi a decis care din următoarele nouă fete sub 18 ani vor rămâne în concurs. Când totul părea ”bătut în cuie” artistul a avut surpriza vieții lui.

Ștefan Bănică, așa cum nu l-ați mai văzut niciodată

Vineri seara, 27 noiembrie, a fost rândul fetelor din echipa lui Ștefan Bănică Jr să demonstreze că merită să ajungă cu un pas mai aproape de marele premiu de la X Factor. Din 10 tinere au rămas doar trei, doar cele mai bune voci având șansa să se dueleze în etapa următoare.

Ștefan Bănică Jr. a fost tranșant cu primele nouă concurente. Părea că a decis cine va merge mai departe, dar s-a înșelat profund. Andrada Precup, o adolescenta de 17 ani, orginară din Slatina, a fost ultima concurentă din această fază a concursului de talente.

Când Andrada Precup a început să cânte celebra melodie ”Lie, ciocârlie” toată lumea a tăcut înmărmurită de vocea și talentul fetei nevăzătoare. A cântat piesa într-o manieră proprie, un amestec de stiluri, iar finalul a fost absolut impresionant.

Ștefan Bănică Jr. a plâns minute în șir

Florin Ristei s-a declarat fascinat de vocea tinerei și a subliniat că modul în care a cântat l-a făcut să simtă fiori pe șira spinării. „Eu cred că tu trebuie să câștigi X Factor anul ăsta”, a spus Ristei.

„Să îți spun că ai cântat perfect este prea puțin. Nu știu ce să zic, m-ai lăsat fără cuvinte efectiv”, a adăugat și Delia.

După momentul care i-a adus lacrimi în ochi, Ștefan și-a îmbrățișat eleva și a spus: „Mi se întâmplă rar ca cineva să mă facă să mă emoționez atât de tare. Este o capacitate rară să transmiți așa ceva, dincolo de concurs. Ești mare. Dumnezeu ți-a luat pe o parte și ți-a dat pe altă parte”, a concluzionat Ștefan Bănică Jr. Bineînțeles, că Andrada Precup a rămas în concurs.

Cine este Andrada Precup care l-a făcut pe Ștefan Bănică să plângă

Andrada Precup are 17 ani și este elevă la Colegiul de Muzică ”Dinu Lipatti” din Capitală, dar este originară din Slatina. Adolescenta s-a născut nevăzătoare, dar Dumnezeu i-a dat altceva în schimb: un talent uriaș și o voce unică.

În urmă cu cinci ani, Andrada Precup participa la concursul „Românii au talent”, unde a interpretat melodia Memories a lui Nicole Cherry. La scurt timp după emisiune, Andrada a fost invitată în platoul „Happy Hour”, iar Cătălin Măruță i-a făcut o surpriză de proporții! Andrada s-a aflat față în față cu cea a cărei melodie o cântase la „Românii au talent”. Mai mult decât atât, Nicole Cherry a susținut un mini duet alături de Andrada!


Fostul prezentator TV Andrei Zaharescu se calicește la banii pentru copiii săi. Andreea Berecleanu l-a învins în justiție