Fiul cel mare al lui Ștefan Bănică a fost vedeta serii la gala Premiilor UCIN, la Teatru Național. Abia intrat la UNATC, Radu Ștefan Bănică a avut o apariție ce a atras toate privirile.

Radu Ștefan Bănică, mai frumos și mai talentat ca tatăl său

La decernarea premiilor UNITER au fost prezente multe vedete: Tudor Giurgiu, Olimpia Melinte, Ozana Barabancea, Dorel Vișan, Adina Buzatu, Amalia Enache, Mircea Baniciu, Andreea Marin și multe altele.

Însă, majoritatea privirilor s-au îndreptat spre un cuplu de tineri frumoși, cu părinți celebri, Radu Ștefan și Violeta Bănică, copiii celebrului Ștefan Bănică Junior (52 de ani).

Andreea Marin a venit la gală împreună cu fiica ei Ana Violeta, venită special să-l susțină pe fratele ei, Radu Ștefan, băiatul din prima căsătorie a lui Ștefan Bănică. Radu a intrat printre primii în această toamnă la Teatru, la UNATC.

Violeta a venit pe alee și a intrat în sală împreună cu fratele său mai mare, Radu Ștefan, ținându-se de braț (foto). Apariția l0r a fost remarcată de toată lumea, întrucât cei doi frați sunt unul mai frumos ca altul. Toată lumea a remarcat cât de mult seamănă cei doi cu tatăl lor.

Ștefan Bănică este mândru de copiii lui

Ștefan Bănică i-a transmis un mesaj emoționant fiului său când acesta a fost admis printre primii la UANTC.  “Astăzi e despre el. Sunt foarte mândru de băiatul meu cel mare, care a devenit student, intrând printre primii admiși la UNATC, secția Actorie. Așadar, suntem la a treia generație a familiei care urmează același drum și îmi face plăcere să împărtășesc asta cu voi!”, a scris Ștefan Bănică jr , pe Facebook.

Nu este prima dată când Ștefan Bănică îi prezintă pe copiii lui. În decembrie 2019, la Sala Palatului, a ținut concert cu Radu, care a cântat la pian și în duet cu celebrul său tată.

În decembrie, 2017, Ștefan Bănică l-ainvitat și pe Radu și pe Violet ape scena Sălii Palatului, la concertul de Crăciun.

decembrie 2019

Ștefan Bănică, patru soții, trei copii

Ștefan Bănică Junior a fost căsătorit cu Mihaela Rădulescu, apoi a format un cuplu  cu Camelia Constantinescu vreme de cinci ani. Din dragoste, Camelia i-a dăruit artistului un băiat, Radu Ștefan, acum în vârstă de 18 ani. După cinci ani, Ștefan Bănică s-a însurat cu Andreea Marin (2006), cu care are o fiică, Ana Violeta, acum în vârstă de 12 ani. Au divorțat în 2013, iar de atunci Ștefan Bănică este căsătorit cu cântăreața Lavina Pârva cu care un băiețel, Alexandru, un bebeluș dolofan de 1 de un an și șase luni.


Sfeterul de la bunica, noul „hit” în moda toamnei

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp