Fiica Andreei Marin seamănă foarte tare cu tatăl ei, Ștefan Bănică Jr

Fiica Andreei Marin seamănă foarte tare cu tatăl ei, Ștefan Bănică Jr
Mai ieri, Andreea Marin ținea în brațe o bebelușă cu ochi mari și curioși. Azi, Violeta este o adevărată domnișoară și seamănă foarte tare cu celebrul ei tată, Ștefan Bănică Jr și are ochi albaștri ca mama acestuia.

Ana Violeta a fost darul de Crăciun al soților Andreea Marin și Ștefan Bănică Jr. Bebelușa s-a născut pe 15 decembrie 2007 și a fost numită Violeta pentru că violetele sunt florile preferate ale mamei.

Fiica Andreei Marin seamănă foarte tare cu tatăl ei, Ștefan Bănică Jr

Violeta a fost ținută departe de presă și doar din când în când Andreea Marin (45 de ani) mai posta câte o fotografie cu fiica ei și a lui Ștefan Bănică Jr. După ce părinții au divorțat, fata a crescut armonios cu celebra ei mamă.

„Este cea mai bună prietenă a mea. Şi deja e mare, are simţul umorului. Violeta îmi seamănă foarte mult. Are doar ochii albaştri faţă de cei căprui ai mei, dar semănăm perfect. Mă uit la ea şi mă văd pe mine Andreea cea mică… Povestim foarte mult, ieşim în parcuri. Ea face fotbal feminin. O încurajez. Îi place şi pianul. Pe plan artistic moşteneşte câte ceva şi de la mine, şi de la tatăl ei. E firesc să fie aşa”, a spus Andreea Marin în cadrul emisiunii ”Vorbește Lumea” de la PRO TV.

În realitate, Violeta (13 ani) seamănă foarte bine și cu tatăl ei, celebrul Ștefan Bănică Jr (52 de ani). În plus, ochii albaștri se pare că i-a moștenit de la mama acestuia, Sanda Vlad-Liteanu.

Se pare că Violeta a moștenit ochii albaștri de la mama lui Ștefan Bănică Jr, Sanda Vlad-Liteanu.

Mama și fiica se relaxează împreună.

Din cauza pandemiei cele două au stat departe de aglomerație. Din când în când, Andreea Marin a ieșit la o sesiune  de echitație, împreună cu Violeta, superba ei fetiță (13 ani) și cu iubitul ei, Adrian Brâncoveanu (35 de ani). Au ieșit în aer liber ca o familie unită și au petrecut ore bune la manej. Este cunoscută pasiunea micuței Violeta pentru echitație și pentru cai, așa că familia i-a făcut pe plac și s-au bucurat împreună de timpul petrecut în natură.

Ianis Hagi a ajuns pe banca de rezerve. Cum a dezamăgit pe toată lumea

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp