Cum ajung să se certe Adela Popescu și Radu Vâlcan. De la ce pornește râca

Cum ajung să se certe Adela Popescu și Radu Vâlcan. De la ce pornește râca
Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz de aproximativ 10 ani și au împreună și doi copii frumoși. Însă ca orice îndrăgostiți, cei doi se mai și ceartă din când în când, lucru greu de crezut ținând cont de faptul că par cuplul ideal.

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au cunoscut pe platourile de filmare ale telenovelei românești “Iubire și onoare” și, deși s-a vehiculat că aceștia au început atunci o relație, cei doi nu au confirmat imediat. La scurt timp însă au anunțat că formează un cuplu, iar fericirea completă a venit în 2015, când s-a născut primul copil al celor doi, un băiețel. 

Acum, cei doi prezentatori au o familie frumoasă și doi copii cu care se mândresc și se iubesc foarte tare: “I-am explicat de atâtea ori că am cunoscut-o și m-am îndrăgostit de ea naturală, nemachiată, nedormită, nemâncată și ea tot insistă să întârziem 10 minute de fiecare dată când ieșim în oraș, să-și mai retușeze puțin genele sau rujul. Nu am înțeles niciodată de ce face asta, nici ea, nici alte femei. Să fie mai frumoasă decât e? Mai greu. Cert e că îmi place de ea așa drăguță, cum se chinuie în fața oglinzii, să îmi facă mie pe plac, când eu mă topesc și când o văd cu cearcăne, ciufulită, în pijamaua ei cu ursuleți”, spunea Radu Vâlcan la un moment dat. 

De ce ajung cei doi să se certe 

Ca orice cuplu cei doi se mai și ceartă din când în când, lucru mărturisit chiar de către Adela în cadrul emisiunii “Vorbește lumea”, pe care o prezintă alături de Cove. Luni, Adela și Cove i-au avut invitați pe Tudor și Anamaria Ionescu.

În timp ce discutau despre motivele pentru care ajung să se certe, Adela a mărturisit că în general conflictele dintre ea și Radu Vâlcan pornesc de la copii: “Noi de la copii chiar ne luăm. Prima oară încerci să gestionezi scandalul cu copilul. Eu reușesc să nu mă enervez. Reușesc să nu prea mă enervez, soțul meu nu. Atunci, odată încerc să rezolv copilul, după care încerc să rezolv soțul. Zice: «Da, că tu cu parentingul tău, cu cărțile pe care le citești, nu vezi că nu merge?». Și-i zic: «Tu nu ai capacitatea să te calmezi, om mare, cum ai pretenția de la ăsta mic?». Și-mi zice: «Nu, că profită!». La un moment dat își pierde răbdarea. Se enervează pur și simplu”, a povestit prezentatoarea. 

Vestea momentului în showbiz. S-au logodit!

 

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp