Cum arată acum puștiul din „Home Alone 3”

Cum arată acum puștiul din „Home Alone 3”
”Singur acasă” este filmul adorat de români și nu numai în preajma Sărbătorilor de iarnă. Macaulay Culkin a fost vedeta din primele două episoade, dar în alt treilea a apărut un alt copil adorabil. Cum arată acum pustiul din "Home Alone 3"

Macaulay Culkin a fost vedeta din primele două episoade al filmului ”Singur acasă”, dar în al treilea a apărut un alt copil adorabil care se luptă cu bandiții care vor să îi scotocească prin casă.

Cine este puștiul din „Home Alone 3”

Un băiețel drăgălaș și pus pe șotii a apărut în epsodul 3 al filmului adorat pe toată planeta, ”Singur acasă”, Alex D. Linz.

Alex D. Linz a fost considerat mult timp ”noul Macaulay Culkin”. Pustiul care a impresionat in „Home Alone 3” (1993) avea un viitor strălucit la Hollywood, însă drumul lui a fost unul diferit.

Știți povestea? Patru hoți de tehnologie pierd un cip extrem de important, care ajunge, din greseală, la doamna Hess, vecina familiei lui Alex și, ulterior, la puștiul car le va da dureri cap. Chiar dacă micuțul le atrage atenția adulților din viața sa că patru agenți periculoși vor să intre în casa lui, Alex nu este crezut și decide să rezolve situația pe cont propriu.

Personajul adorabil a fost jucat de Alex D. Linz, un puști talentat care s-a mai evidențiat în producții precum „Max Keeble’s Big Move”, „Tarzan” sau „One Fine Day”. Ajuns acum la aproape 31 de ani, el a intrat într-un con de umbră și a avut o traiectorie complet diferită de cea a lui Macaulay Culkin.

Cum arată acum puștiul din „Home Alone 3”

Alex D. Linz  s-a inscris la Facultatea UC Berkley și a obținut licența în Arte și Științe. Cât a fost student, a colaborat cu un grup de stand-up comedy, însă a renunțat la apariția pe micile și marile ecrane pentru a se dedica studiului.

Ultima lui colaborare cu Cetatea Filmului a fost în 2007, iar de atunci producătorii și fanii nu au mai auzit prea multe despre el.

Alex Linz este o prezență discretă în rețelele de socializare, iar fotografiile cu el sunt rare. Sursa: filmnow.ro


Prinții Harry și William, împăcare de Crăciun. A contribuit și Meghan Markle

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp