Cum arată Adele, la 33 de ani. Cântăreața și-a surprins fanii cu un mesaj inedit. FOTO

Cum arată Adele, la 33 de ani. Cântăreața și-a surprins fanii cu un mesaj inedit. FOTO
Adele a împlinit 33 de ani pe 5 mai și, cu această ocazie, și-a surprins fanii cu câteva imagini rare. Iată cum arată Adele acum.

Adele este recunoscută ca fiind zgârcită cu activitatea de rețelele sociale. Artista postează rar imagini cu ea, astfel că de fiecare dată când apare ceva nou la ea pe Instagram, fanii sunt încântați. Un astfel de moment a avut loc pe 5 mai, când Adele a împlinit 33 de ani. Cu această ocazie, cântăreața a postat trei imagini cu ea pe Instagram. 

Surpriza este cu atât mai mare, cu cât Adele apare în imagini fără machiaj, contrar aparițiilor sale, care au fost întotdeauna atent studiate. Dar pentru că artista a slăbit considerabil în ultima vreme, dă dovadă acum de siguranță de sine și a vrut să arate că se acceptă așa cum este, naturală. Înr-una dintre poze, Adele este în apă, în costum de baie, iar în cealaltă dansează fericită în casă. 

Adele se bucură că este singură. Ce mesaj a transmis 

Fotografiile erau însoțite și de un mesaj, “Thirty Free”. Mai exact, Adele a făcut un mic joc de cuvinte în engleză referitor la faptul că este liberă, căci divorțul de fostul soț s-a pronunțat în urmă cu o lună. Cei care o urmăresc pe rețelele de socializare i-au apreciat noua postare cu peste cinci milioane de like-uri. I-au transmis și o mulțime de mesaje în care au complimentat-o. „La mulți ani, zeița noastră! (…) Superbă ca de obicei. (…) Ești așa de frumoasă! (…) Regina!”. 

Adele și Simon Konecki și-au finalizat divorțul luna trecută, după aproape doi ani. Cântăreața și fostul partener sunt acum „oficial divorțați”. După doi ani de când trăiesc separat, un judecător a semnat acordul de divorț.  Cei doi au împreună un fiu, în vârstă de opt ani. Atunci când s-a pus problema custodiei, Adele și Simon au ajuns până la urmă la un acord, să aibă custodia comună a lui Angelo.

Foto: Instagram

Recomandarile noastre