Adi Minune se află în Dubai, acolo unde se distrează cu ocazia sărbătorilor pascale. Manelistul s-a filmat ca să le arate fanilor ce activități desfășoară în destinația luxoasă. Printre altele, Adi Minune se luptă cu Covidul. Artistul a făcut un filmuleț în care se afla în mare. Acolo, nu există astfel de restricţii, iar oamenii pot sta lejer pe plajă. 

Manelistul a glumit pe seama regulilor din România. Aici, este obligatorie purtarea măștii atât pe plajă, cât și în mare. Această regulă a tot fost luată în râs în ultimele zile de către internauți, care s-au întrebat cum ar trebui să intre cineva în apă cu masca de protecție pe față. 

Adi Minune se luptă cu Covidul. Râde de el 

În timp ce filma, Minune a explicat de ce stă cu masca pe față în apă, deși în Dubai nu există această regulă. „Foarte bună apa. Eu mi-am pus masca în ocean, ce mare e asta? E gârla de la Ştefăneşti. Stau cu prietenul meu, Andrei, şi cu doamna mea. M-am scufundat. Asta a fost o caterincă, cu masca, care m-a terorizat o viaţă. Nu aveam eu destule măşti?! Vă pup, dragii mei!”, a transmis manelistul. 

Artistul a profitat de ocazie și a făcut și o urare de Paște. Asta înainte să se retragă, căci i-a intrat apă în ochi într-un final. „Nu mai văd că mi-a intrat sare în ochi. Să vă trăiască familia, copii şi pe cine iubiţi. Facem live aici, de pe gârla Dâmboviţa. Nu plec fără mască, să nu mă îmbolnăvesc de Covid. E frumos să mai stăm şi cu familia, din când în când”, a spus Adi Minune pe internet, conform România TV. 

De ce nu a apărut Adi Minune în videoclipul Loredanei Groza 

Zilele trecute, Loredana a lansat piesa „Fericire” alături de 9 maneliști celebri. Videoclipul a ajuns numărul 1 în Trending pe YouTube în România și numărul 8 în lume, marcând astfel o premieră. În ceea ce-l privește pe Minune, acesta nu a apărut în videoclip și multă lume s-a întrebat de ce. 

Costi Ioniță a făcut lumină. „Adi Minune nu a apărut în povestea asta pentru că a fost ocupat. Mie îmi plac colaborările. Este așa cum zice românul: unde sunt doi puterea crește. Chiar a fost nevoie de o combinație între genurile muzicale. Eu sunt un om de muzică, iar cel mai important lucru este ceea ce transmiți”, a spus Costi Ioniță. 

Foto: România TV

Anghel Iordănescu a declarat război Parlamentului. Are aliați

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp