Cum arată casa lui Marilyn Manson. Artistul e acuzat că a sechestrat femei într-o cameră din sticlă. Foto

Cum arată casa lui Marilyn Manson. Artistul e acuzat că a sechestrat femei într-o cameră din sticlă. Foto
Celebrul artist goth Marilyn Manson și-a scos la vânzare una dintre case. Manson e acuzat de mai multe foste iubite că le-a abuzat sexual și că au fost sechestrate într-o cameră cu pereți de sticlă.

Artistul Marilyn Manson este cunoscut pentru stilul său „înfricoșător” de a face artă. Apariția scenică a cântărețului a rămas întipărită în mintea oricărei persoane care l-a văzut, devenind, în timp, inconfundabil. Manson a fost criticat de-a lungul carierei sale de opinia publică. S-a spus că muzica lui influențează într-un mod negativ tinerii și că el s-ar face vinovat de unele crime comise de adolescenți.

Lista gesturilor și mesajelor extreme pe care Manson le-a afișat în spațiul public timp de mai bine de două decenii poate continua la nesfârșit, însă la finalul carierei sale s-a confruntat cu cele mai dure acuzații de până acum.

Fosta lui iubită, actrița Evan Rachel Wood, îl acuză de abuz sexual.

Manson și Wood

Evan Rachel Wood, cunoscută pentru rolurile din serialul „Westworld” sau din filmul „Thirteen”, a făcut acuzaţiile în documentarul HBO „Phoenix Rising”. Mai mult, ea spune că a fost violată chiar în fața camerelor de filmat, la realizarea videoclipului piesei „Heart-Shaped Glasses”, una dintre melodiile lui Marilyn Manson.

Rachel Wood spune că Marilyn Manson a abuzat-o îngrozitor ani la rând

„Am vorbit de o scenă de sex simulat. Dar când camerele s-au întors, el a început să mă penetreze cu adevărat”, a spus femeia. „Nu am fost de acord cu asta”, a insistat ea. Actriţă din copilărie, ea a explicat că „nu a ştiut să spună nu” căci a fost „învăţată să nu răspundă niciodată”.

„Am fost obligată la un act sexual comercial sub un pretext fals. Am fost violată în faţa unei camere de filmat”, a mărturisit ea.

Evan Rachel Wood a început o relaţie cu Marilyn Manson în 2006, când ea avea doar 18 ani, iar el 37.

După ce Wood a făcut aceste declarații, alte zece femei, inclusiv actriţa Esmé Bianco („Game of Thrones”), l-au acuzat pe Marilyn Manson de violuri şi alte agresiuni.Modelul Sarah McNelly, una dintre fostele iubite ale artistului, a mărturisit că acesta a abuzat-o și a izolat-o de cei dragi încă din primele săptămâni de relație.

Actrița din Game of Thrones l-a acuzat și ea pe Manson de abuz sexual
Mai mult, cântărețul de 52 de ani avea o cușcă de sticlă, în apartamentul lui din Hollywood, izolată fonic, în care își închidea iubitele. Mai multe femei au povestit că spațiul era o „celulă folosită pentru a tortura psihic femeile”. Artistul o numea “Camera fetelor rele”.
Poliţia din Los Angeles a confirmat anul trecut că a deschis o anchetă cu privire la acuzaţii de violenţe contra cântăreţului pentru fapte comise între 2009 şi 2011.

Din cauza scandalurilor, Manson a fost concediat

În iunie 2021, americanul a acceptat să se predea poliţiştilor din Los Angeles în baza unui mandat de arestare emis pe numele lui, din cauza unei agresiuni pe care artistul ar fi comis-o asupra unei femei cameraman în timpul unui concert din 2019.
Poliţia afirmă că o femeie cameraman, care fusese angajată pentru a filma acel concert, se afla într-o zonă din proximitatea scenei şi dedicată fotoreporterilor, în momentul în care ar fi fost agresată de celebrul rocker, însă incidentul nu a fost unul de natură sexuală.
Totodată, casa de discuri l-a concediat pe „superstar”, iar acesta a început să-și vândă din lucruri pentru a-și menține stilul de viață sofisticat.
A început prin a-și vinde o casă din Hollywood Hills, preferând să păstreze apartamentul groazei, localizat tot în Hollywood, în zona de vest.
Casa lui Manson nu arată deloc așa cum s-ar fi așteptat publicul. E o locuință simplă, chiar dacă e spațioasă, și nu conține niciun element goth – sânge pe pereți sau camere de relaxare cu aspect de cavou – așa cum personajul său pretinde că ar trăi.
Așa arată artistul fără machiaj.

Casa lui arată așa cum NU vă așteptați!

Casa pare potrivită unei familii de oameni ieșiți la pensie, cu mulți nepoți si animale de companie. E dotată cu sală de yoga, bibliotecă și baie cu norișori pe pereți. Potrivit presei de peste Ocean, proprietatea de 2,700 mp pe care o puteți admira în pozele de mai jos a fost vândută cu 1.8 milioane de dolari.

Galerie foto, click pe imagini pentru a le mări:

Recomandarile noastre