Cum arată cele mai frumoase mici prințese din Europa. Când vor crește vor avea supuși

Cum arată cele mai frumoase mici prințese din Europa. Când vor crește vor avea supuși
Casele regale din Europa sunt mereu în atenția publicului. De când vin pe lume, prinții și prințesele sunt o atracție pentru public. Mereu se comentează cât de drăgălași sunt cei mici. Dar să îi vedeți când cresc! Ne oprim azi asupra celor mai frumoase adolescente regale.

Trei adolescente sunt de departe cele mai frumoase prințese din Europa. Cumva, putem spune, că dacă ați citit povești cu prințese în copilărie, acestea trăiesc, cumva aceeași viață. Când vor crește vor avea supuși, deoarece trăiesc în case regale.

Prinţesa Ingrid Alexandra a Norvegiei

Adolescenta în vârstă de 16 ani (foto sus) a moştenit frumusețea părinţilor ei, Prinţul Moştenitor Haakon şi soţia sa, Mette-Marit. Ingrid este primul copil al celor doi și nepoata regelui Harald al V-lea al Norvegiei. Aceste lucruri îi asigură un onorabil loc secund  în ordinea succesiunii la tronul Norvegiei, după tatăl ei.

Frumoasa Ingrid are un frate mai mic, Prinţul Sverre Magnus al Norvegiei, şi un frate de mamă, care este mai mare, Marius Borg Høiby.

Prinţesa Leonor şi Infanta Sofia

Cele două surori sunt mândria spaniolilor, iar părinții lor, suveranii Felipe şi Letizia ai Spaniei, nu își mai încap în piele când se uită la ele. În vârstă de 14 ani, Leonor, Prinţesă de Asturia, este prima născută a Regelui Felipe al VI-lea şi prima în ordinea succesiunii la tronul Spaniei, conform tradiției. Sora ei cu un an mai mică, Infanta Sofía, îi urmează în succesiune lui Leonor. Cele două surori spaniole sunt de nedespărţit, și, ceea ce a remarcat toată lumea, seamănă foarte mult fizic.

Prinţesa Isabella a Danemarcei

Aceasta are 13 ani este a doua născută a Prinţului Moştenitor Frederik al Danemarcei şi a Prinţesei Mary. Ea mai are trei frați, doi băieți și o fată: Prinţul Christian, de 14 ani, şi gemenii Josephine şi Vincent, de nouă. Isabella, în special, promite să se transforme într-o tânără foarte frumoasă, la fel ca mama ei, trăsăturile-i deosebite fiind deja vizibile.

Prinţesa Estelle a Suediei

Fetiţa de opt ani mai are ceva ani până să atingă adolescenţa, însă deja se vede că a moștenit  frumuseţea pe linie maternă, a mamei şi a bunicii ei. Primul copil al Prinţesei Moştenitoare Victoria a Suediei şi al Prinţului Daniel, Estelle este a doua în linia de succesiune la tronul Suediei, după tatăl său. Ea are un frate mai mic, pe Prinţul Oscar.

Sursa foto: Instagram, Pixabay

Exclusiv. Ce au făcut Brigitte și Florin Pastramă, aseară, în pat