Exclusiv. Ce au făcut Brigitte și Florin Pastramă, aseară, în pat

Exclusiv. Ce au făcut Brigitte și Florin Pastramă, aseară, în pat
De când s-au căsătorit, Brigitte și Florin Pastramă nu  au avut rețineri să își ducă fanii până în cele mai intime zone ale vieții lor. Seara trecută a întrecut așteptările.

Așa cum Rețete și vedete a scris, Brigitte Pastramă s-a hotărât să renunțe la o parte din hainele cumpărate de fostul ei soț, Ilie Năstase, și să le doneze fanelor.  Femeie cu frica lui Dumnezeu, Brigitte Pastramă a decis să facă niște fapte bune în prag de sărbători. Ea și-a deschis dressing-ul și împarte rochii de gală, colanți, pantaloni scurți, treninguri și chiar celebra ei „blăniță de vizon”.

Pentru că nu mai sunt evenimente la care să îşi etaleze ţinutele, Brigitte Pastramă (44 de ani) a decis să facă curăţenie totală în garderoba sa și să doneze tot ce nu mai poartă. După o perioadă în care a arătat ce oferă și a invitat româncele să o urmărească pe noul cont de Instagram, aseară, Brigitte a făcut marele pas și a ales câștigătoarele ținutelor.

Brigitte a făcut extragerea câștigătoarelor ținutelor la care renunță din vârful patului, ajutată de soțul ei, pe post de „asistent” care, ca în emisiunile TV, a etalat hainele pe umeraș.

Extragere din vârful patului

Brigitte Pastramă a făcut un live din patul cu pernuțe animal print, stând având alături maldărul de haine și, fiind, în partea cealaltă, secondată de soțul ei. Într-o primă fază, Brigitte constată: „V-ați plictisit să primiți haine de la mine?”, având în vedere că a numărat doar peste 300 de comentarii, în loc de peste 2.000 cum era obișnuită, de la prima donație.

Apoi începe loteria propriu-zisă. ”Care este, Florin, primul outfit? Este o geacă de piele cu o fustiță”, spune Brigitte înainte de a apela programul care alege câștigătoarea. Florin Pastramă ridică ținuta de pe pat și o arată camerei, pentru a se vedea.

Florin Pastramă a făcut marele anunț în dormitor

„Al doilea outfit e format din mai multe treninguțe și o geacă, așa, de curte… sper să ajungă la o persoană care să aibă într-adevăr nevoie de ele”, continuă Brigitte. A treia câștigătoare primește patru produse „pentru că nu sunt atât de scumpe”, mai spune Brigitte.

La al patrulea outfit, Florin Pastramă își intră cu adevărat în rol, etalându-l ca în platoul unei televiziuni. „Ultimul produs este o rochiță de la Ana Radu, bătută toată-n pietre. Este ultima extragere pe anul acesta. Mai am câteva produse dar le voi lăsa pentru începutul de an”, a mai anunțat Brigitte. Soțul ei, Florin Pastramă o completează și face marele anunț:  „Și încălțăminte avem”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 𝘽𝙧𝙞𝙜𝙞𝙩𝙩𝙚’𝙨 𝙘𝙡𝙤𝙨𝙚𝙩 (@brigittepastrama_closet)

Sursa foto: Instagram

Chef Cătălin Scărlătescu are o veste bombă: este îndrăgostit!

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp