Daniela Crudu a mărturisit că apelează destul de frecvent la intervenții estetice, pentru un aspect mai tânăr. Fosta asistentă tv face tratamente care să-i amelioreze cearcănele şi pungile de sub ochi. Însă, Cruduța nu s-a limitat doar la tratamente cosmetice. A bifat, în timp, şi o rinoplastie, o operaţie estetică în zona bărbiei, dar şi o modificare accentuată a formei sprâncenelor. Cât despre buze, acestea au crescut exponenţial în volum, iar faţetele dentare au contribuit şi ele la schimbarea înfățișării ei.

„Nu mi-am făcut aşa multe operaţii, cum se scrie peste tot. Mai contează şi… de exemplu, dacă îţi schimbi forma sprâncenelor, dacă te machiezi în alt fel de cum ai obişnuit oamenii. Înainte mă machiam, îmi făceam ochii aşa ascuţiţi, dar eu nu am ochii ascuţiţi, îi am rotunzi şi am zis să merg pe forma mea. Sprâncenele nu le mai fac aşa arcuite, le fac normal pe rotund mai groase. Spun mulți că domne… că şi-a schimbat complet înfaţişarea. Da, că mi-am operat nasul. Asta, da. Este… să zic aşa se vede. A şi că am pus faţetele. Faţele, nasul şi acidul hialuronic în buze. Şi alte operaţii la sâni, au toate fetele”, declara Daniela,în urmă cu trei ani.

Daniela Crudu și silicoanele

Daniela Crudu și-a pus silicoane de la vârsta de 17 ani, chiar înainte să fie majoră. Daniela Crudu a recunoscut de fiecare dată când a apelat la bisturiu, dar și la procedurile non-invazive. Fosta asistentă TV are operație la nas și mai nou și-a micșorat și talia. Pe lângă aceste operații, Cruduța are acid hialuronic în buze, botox în față, dar și lifting facial.

„Nu există femei urate, decât că nu au bani să se opereze. Mi-am subțiat talia. Sunt fericită. Tot ce apare nou, eu încerc. Eu sunt cobai. Am și niște fire în față. (…) Vreau să îmi lungesc picioarele, să îmi bag șuruburi. Bine, glumesc, dar chiar există. Nici implanturi fesiere nu-mi pun. La clinică merg ca la mine acasă. Eu nu am făcut niciodată barter la operații. (…) Investesc în mine, n-am copii, n-am nimic”, susține Daniela Crudu.

Fotografii în premieră cu strănepoata Regelui Mihai. De ce nu a putut participa Nicolae al României la nașterea fiicei sale

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp