Arată fabulos fără cămașa pe el. Mulți oameni au observat. Regizori de casting și designeri de modă din țara sa natală și din întreaga lume – au văzut gloria lui Wang Deshun și știu că arată la fel de bine ca bărbații care au doar un sfert din vârsta lui. Chinezul Deshun Wang face furori și e un exemplu pentru toate generațiile.

Dar cum a devenit un artist obscur care a supraviețuit Revoluției Culturale o senzație virală și imaginea suprarealistă și sexy al Săptămânii Modei? Iată ce spune chiar el. „Numele meu este Deshun Wang. Sunt născut și sunt crescut în Shenyang, China. Multă lume m-a remarcat după o defilare pe catwalk. Unii m-au numit „cel mai fierbinte bunic”. Alții au spus că am devenit o senzație pe internet. Că să ajung aici m-am pregătit 60 de ani!

La 24 de ani eram actor la un teatru, la 44 de ani am început să învăț limba engleză, la 49 de ani mi-am creat propria mea trupa de pantomimă și am plecat la Beijing unde am trăit fără un domiciliu stabil. Nu aveam absolut nimic pe numele meu, am început totul de la zero. La 50 de ani am intrat pentru prima dată într- o sala de fitness și am început să fac sport, la 57 am decis să mă întorc pe scenă și am creat un spectacol unic în lume, denumit „Spectacolul Sculpturilor Umane”.

La 70 de ani am început să fac și mai mult sport. La 79 am avut prima defilare pe catwalk. Acum am peste 80 de ani și mai am multe de arătat, mai am visuri de realizat. (…) Sunt Dushun Wang, un simplu om hotărât”, explică modelul octogenar într-o impresionantă filmare care e viralizată.

Un exemplu pentru oamenii de toate vârstele

Wang Deshun s-a născut în 1936 şi este de profesie actor. El a apărut în mai multe filme de la Hollywood, printre care „Regatul Interzis”. De asemenea, a făcut și mai multe emisiuni TV.  După succesul înregistrat în modă, în China, bărbatul a devenit un exemplu pentru copii, tineri şi bătrâni deopotrivă.

„Credeți-mă, potențialul vostru poate fi orcând exploatat, nu folosiți că scuză, când vreți să renunțați, faptul că este prea târziu. Nimeni nu poate sta în calea succesului vostru, în afară de voi! Când vine momentul vostru să luminați, fiți cei mai strălucitori!”, mai spune acesta.

Sursa foto: Instagram

Exclusiv. Marea provocare a „Craiului de Dorobanți” și secretele din viața privată

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri