Anul trecut în primăvară Codin a devenit prima dată tată biologic. Tată, era deja. El are o fetiță, Smaranda, cu iubita lui, dar joacă zilnic, impecabil, rolul de tată pentru celălalt copil din familiei, Mario, puștiul de 10 ani al iubite sale, dintr-o altă relație. Când vorbește despre familie, milionarul alintat „Craiul de Dorobanți” se referă întotdeauna la plural când vine vorba de copii.

Relația cu băiatul cel mare e aparte. De la 23 de ani și-a dorit copii, spune bărbatul de 40 de ani, iar visul i s-a împlinit parțial când și-a găsit iubită cu copil. Apoi, pe 5 aprlie 2019, s-a născut micuța „moștenitoare”. „Mi s-au schimbat programul și prioritățile de când o avem pe Smaranda. Cumva, mă simt de parcă mi-am mai luat încă o meserie”, a declarat acesta jurnaliștilor de la Unica. El a detaliat și ce face pentru creșterea copiilor. Marea provocare e de la Mario.

„Am și un băiat de aproape 10 ani, care e din prima căsătorie a iubitei mele. Cu el pot să aplic teoriile legate de educație, pentru că e băiat mare. Uite, pe Smaranda o mai liniștesc, când plânge, cu televizorul și înainte mă gândeam că n-o s-o fac, îmi ziceam că ea nu va ști ce e televizorul până la vârsta de patru ani. Însă da, am niște principii destul de clare… peste care sper să nu trec”, a mai mărturisit Codin Maticiuc pentru aceeași sursă.

„Vă jur că la un moment dat am fost foarte șmecher, la munte mergeam doar la Susai și de împins împingeam maxim o roabă cu vin”, susține artistul care acum, deseori, e văzut cu fiica sa la plimbare cu căruciorul.

Codin și Mario au o relație foarte apropiată

Relația cu Mario e de-a dreptul fantastică. Puștiul a fost inclus în distribuția filmului „Miami Bici”. Și a fost plătit cu… o consolă video.

Filmul lui Codin Maticiuc, „Miami Bici”, lansat pe 21 februarie, a înregistrat audiențe record în România, fiind cel mai mare succes de box office în primul weekend de la lansare al unui film românesc din ultimii 26 de ani. Codin a recunoscut că a apelat la prieteni și apropiați pentru a produce acest lungmetraj.

În film Mario îl joacă pe Ilie, personajul lui Codin, în copilărie. A fost tuns la fel și vopsit în cap. După filmări, s-a întors la școală cu șuvițe colorate. Dacă l-a plătit pentru film? „Nu mi-a dat nimic. Mi-a luat PS4 de ziua mea”, a spus băiatul la lansarea filmului, fericit de noua jucărie.

 Ana, mama copiilor, ținută departe de publicitate

Dacă cu puștiul are deja o relație tată – fiu „ca băieții”, în ceea ce o privește pe mama copiilor, Codin a încercat cât a putut să îi facă viață ușoară și să o țină departe de lumina reflectoarelor.  Abia după premiera filmului, anul acesta, a vorbit pentru prima oară despre relația cu misterioasa brunetă.

„Iubita mea este o persoană discretă și nu apreciază genul ăsta de „atenție”, iar eu îi respect asta. Nu înseamnă că ea nu este „deschisă, ci că are un bun-simț care o face să nu își dorească genul ăsta de reflectoare ațintite asupra ei doar pentru că îmi este alături”, a spus Codin despre Ana (foto), pentru revista VIVA.

Câți bani a strâns Maticiuc donându-și ziua de naștere

Codin Maticiuc a împlinit, luni, 5 octombrie, 40 de ani. Dar, așa cum a anunțat pe o rețea de socializare, nu a făcut petrecere, cum obișnuia. A donat ziua lui de naștere pentru un scop nobil: renovarea etajului 7 de la Spitalul Fundeni, prin intermediul Fundației Metropolis. El a strâns deja nu mai puțin de 234.574 de lei, prin intermediul a 1.830 de donații. Mai sunt opt zile în care puteți participa la această acțiune caritabilă.

„Este despre ce lași în urma ta. Îmi doresc să realizez un singur lucru: să vă fac pe voi mândri. Pe voi pentru ca sunteți extrem de importanți pentru mine și pentru ca sunteți niște oameni extraordinari. Propriul vostru exemplu mă obligă pe mine îngrozitor și ridică ștacheta foarte mult”, a explicat Codin Maticiuc gestul său, dedicat celor care i-au dat viață.

„Dragii mei părinți, iată ce am făcut până acum în viață pentru ca sunt convins ca nu știți chiar tot sau ați mai uitat: am publicat o carte care a devenit bestseller și sunt pe cale s-o lansez pe a doua pentru care pun gâtul că va fi de notorietate; am strâns scutece pentru spitalul de arși imediat după Colectiv, am produs câteva filme; am strâns câteva sute de mii de euro pentru diverse campanii umanitare din care cel puțin trei fetițe s-au vindecat de cancer și sunt vesele acum; am urmat cursurile „actorie de film” și am jucat în Două Lozuri ca absolvire. Am pus umărul la orfelinatul construit de voi; am scris nouă luni pentru Playboy România; am contribuit la deschiderea unui centru de escalada pentru orbi; (…) am schimbat o lege pentru persoanele cu handicap din România; am câștigat câteva premii împreună cu Dan Chisu pentru București Non Stop (…)”, a mai notat Maticiuc pe o rețea de socializare.

Sursa foto: Instagram

Mariah Carey face mărturisiri șocante. Ce a dezvăluit vedeta despre viața intimă cu fostul soț

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri