Cum arată fiica Lianei Stanciu astăzi, după ce a fost la un pas de moarte când era mică. E de o frumusețe rară

Cum arată fiica Lianei Stanciu astăzi, după ce a fost la un pas de moarte când era mică. E de o frumusețe rară
Pe Liana Stanciu și Mihai de la Bere Gratis îi știe toată lumea, dar puțini știu cum mai arată fetița lor, devenită între timp o adolescentă frumoasă, deșteaptă și talentată.

Vocea inconfundabilă de la radio, Liana Stanciu, este o mamă extrem de mândră: fiica sa, Teodora, o adolescentă în toată regula, are toate șansele să calce pe urmele tatălui său, fiind atrasă de muzică. Ce-i drept, pandemia i-a cam știrbit din această pasiune, pentru că a văzut dificultățile cu care s-au confruntat artiștii, dar tot vrea să aibă legătură cu această artă. Nu ar mai vrea să cânte, însă i-ar plăcea foarte mult să facă producție muzicală.

Liana, Mihai și Teodora formează o familie minunată și nimic nu mai aduce aminte de teribilele momente prin care au trecut pe când copila avea doar 2 ani și fusese diagnosticată cu un cancer agresiv. Acum, în ochii fetei de 16 ani se citește dragoste, bunătate, lumină, poftă de viață și de cunoaștere.

Pentru Teodora s-au mobilizat, pentru prima oară, toate vedetele mari din showbiz, și de la ea a pornit un val de solidaritate pentru cei în nevoie.

„Ne certăm, ne împăcăm, ne iubim”

Într-un interviu pentru okmagazin.ro, Liana Stanciu a descries relația pe care o are cu fiica ei, acum în vârstă de 16 ani. „Ne certăm, ne împăcăm, ne iubim, ne certăm iar, ne strigăm: „Nu te mai suport!“, „Ba eu!“, după care ne luăm în braţe: „Am greşit! Am spus o prostie!“, „Şi eu! Te iubesc!“, „Şi eu! Pa”! Teodora e mare acum şi are propriile-i păreri. Citeşte, se informează, e într-o gaşcă de copii care cred că România trebuie schimbată din interior. Face engleză la nivel de excelenţă, la 16 ani dă nivelul Advanced. Mai face şi spaniolă, şi un pic de franceză. Probabil că o să meargă pe limbi străine, ca mine, eu fiind de principiul că orice meserie de pe lumea asta ai face, te ajută imens să ştii şi limbi străine.”, și-a descris Liana propriul copil.

Teodora

A fost angajată pe loc la radio

Îndrăgostită iremediabil de radio, locul unde „poți să te duci desculț”, Liana Stanciu a povestit despre începuturile ei în cariera care se întinde pe 32 de ani. A ajuns la Radio 21 doar pentru că a ratat admiterea la Medicină și avea nevoie de un loc de muncă plătit.

„Când am intrat acolo, cineva mi-a întins o copertă de disc pe care scria „My, my, my!“ – Johnny Gill, despre care trebuia să spun ceva interesant. Şi, când s-a deschis microfonul, am spus: „Salut! Sunt Liana. Nu ştiu dacă e noapte sau zi, ştiu însă că aici e muzică bună şi, uite, ţi-am pregătit o piesă al cărei titlu sună onomatopeic şi posesiv. Ascultaţi Johnny Gill, daţi mai tare radioul!“. După ce s-a închis microfonul, s-a deschis uşa la studio şi a intrat un domn care a strigat: „Cine a vorbit? Eşti angajată!“. Şi aşa am intrat în radio.”, povestește Liana.

Un nou proiect în televiziune

Și televiziunea a captivat-o, pe care o descrie de-a dreptul „de-a dreptul răvăşitoare”, prin lumini, make-up, set up … După cum la radio poți merge să-ți faci treaba foarte bine fără să pui accent pe modul în care ești îmbrăcat, în televiziune e invers. Chiar dacă ești genial, în opinia Lianei Stanciu nu contează dacă nu arăţi „cumva”: „Sunt foarte puţine excepţiile care au reuşit să treacă în sufletele oamenilor, fără să fie impecabile ca imagine.”, spune omul de radio.

Liana Stanciu a anunțat că are un nou proiect tv. Se numeşte „Haştag de bine” şi este un set de ştiri mai puţin difuzate, pentru că lipsesc informațiile cu sânge, scandal şi sex. După cum era de așteptat, emisiunea va conține și muzică, pasiunea vieţii ei.

Pandemia nu a schimbat-o mai deloc. În familia ei, o descrie ca pe o perioadă mai grea pentru soțul ei, Mihai, pentru că o vreme a avut toate activitățile blocate: și cântările, și şcoala lui de canto, VocaSchool, unde predă. În schimb, a avut timp să compună și a învăţat să cânte foarte bine la chitară. „Mie, una, perioada nu mi s-a părut a fi atât de grea, pentru că m-am dus tot timpul la radio. Teama era să nu aduc Covid acasă, de pe unde umblam.”, a mai spus Liana.