Cum arată în realitate, fără filtre Jennifer Lopez. Toate femeile au respirat ușurate

Cum arată în realitate, fără filtre Jennifer Lopez. Toate femeile au respirat ușurate
În vârstă de 53 de ani, Jennifer Lopez dă clasă multor fotomodele tinere, care au jumătate din vârsta ei, la modul în care arat sau pășește pe covorul roșu, așa cum apare în imaginile oficiale. În realitate, le face pe toate femeile care o invidiază să respire ușurate.

Imaginea unei vedete, și Jennifer Lopez nu face excepție, se menține cu atenție la alimentație, mult sport, hidratare, tratamente cosmetice costisitoare. Dar și cu filtre și o mână măiastră care să editeze fotografiile ce apar în spațiul public. Nu ne mai miră că vedete care intră bine în categoria „femei mature” arată perfect. Însă perfecțiunea nu este și în realitate.

Imaginile de pe contul de socializare al lui Jennifer Lopez arată perfecțiunea. Dar e și mână editorului foto în ele

Toate femeile acre au ridicat din sprânceană, cu invidie, la imaginile retușate ale lui Jennifer Lopez respiră acum ușurate, după ce noi fotografii needitate cu vedeta au apărut în spațiul public. Jennifer Lopez arată ca orice femeie, una care se întreține, dar care are, și ea, mici imperfecțiuni. Un pic de celulită pe coapse, oarece strat adipos pe ici, pe colo. Imaginea divei dezbrăcată de filtre, este cea a unei femei pur și simplu.

Jennifer Lopez nu e așa perfectă cum pare

Recent, în spațiul public a apărut o imagine cu vedeta într-o rochie vaporoasă, albastră, pe care vântul i-o ridică dezvelindu-i un picior complet, ocazie cu care i se vede coapsa destul de imperfectă.

În realitate, vedeta arată ca oprice femeie, cu puțină celulită și alte câteva imperfecțiuni

Alte imagini pe care fanii le-au catalogat „devastatoare” au apărut dintr-una din vacanțele divei la plajă, în timp ce se dădea cu placa. Majoritatea publicului feminin însă a apreciat apariția divei fără filtre, care demonstrează că e și ea o urmașă a Evei cât se poate de normală.

Imaginile suprinse de paparazzi ne arată corpul divei destul de departe de imaginea perfectă de pe contul ei de Instagram

Vedeta e mamă a doi copii, gemenii Max și Emme, iar în acest moment familia e întregită cu cei trei copii ai noului ei soț, Ben Affleck. Jennifer Lopez este la a patra căsătorie, cu actorul cu care mai fusese logodită și în trecut, și cu care a anulat nunta cu o lună înainte. Cei doi au reluat legătura după ce artista anunțase logodna cu fostul ei. S-au căsătorit anul trecut și, de atunci, caută un conac suficient de mare și elegant care să devină cu adevărat căminul familiei extinse.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre